Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paznokcie |
Paznokcie żelowe u kogo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paznokcie |
tylko i wyłącznie u moniki !!! POLECAM!! http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/
|
|
Masakra ...
|
|
Pani Edyta na Mazowieckiej 1 lok. 24 668235209
|
|
A jakie są mniej wiecej cenniki?
|
|
polecam ci panią Monikę na sybiraków http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/ robiłam paznokcie u niej w sierpniu,bardzo ładne i starannie wykonane,naprawdę polecam
|
|
monika andrzejczuk na sybiraków robi furorę, paznokcie super się trzymają, muszę szczerze pochwalic, chodzilam do roznych salonów piękna i piękności hehe ale powiem wam paznokcie ladne przez pierwsze 2 dni, albo zalane skórki no porazka, Pani monika jest bardzo dokładna i paznokcie zelowe wcale mi nie odpryskuja ;p dopiero jak jest odrost to trzeba zmienic i obywa sie bez poprawek
|
|
a i ceny przyjazne nie wystraszysz się
|
|
Pani Monika na Sybiraków Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Ja to planuję zaopatrzyć się w takie zestawy hybrydowe startowe i zacząć ogarniać temat sama. Bo nie mogę znaleźć takiej kosmetyczki, która spełniałaby moje wymagania:)
|
|
Co to za wymysł jakiś dziwny?
|
|
od jakigoś czasu żona moja chodiz własnie do kosmetyczki i na zabiegi. Zorientowałem się, bo kupowałem jej na urodziny zabiegi kosmetyczne we Wrocławiu jej przyjaciólka pomogła mi wyszukac, bo chciały jechać w zasadzie gdzieś z koleżankami odpoczać, takze ode mnie dostała taki pakiecik :D
|
|
Ja miałam podobnie. Sama skompletowałam sobie produkty potrzebne do hybryd i teraz robię sobie paznokcie w zaciszu własnego domu:D Ostatnio spodobał mi się efekt holo. Paznokcie tak ozdobione wyglądają super :D Korzystałyście juz z takich pyłków?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |