Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurencyjny portalik podał informację o wizycie prezydenta CHRZANOWSKIEGO na Nowogrodzkiej . |
a ja wlasnie bylam ze swoim towarzystwem w Perle i to na (gornej sali )i to co wypisuje MASTER to glupoty!!!!!! co do jego wypowiedzi na temat sylwestra w perle to wrecz przeciwnie; mila obsluga ,bardzo dobre jedzenie,przepiekny wystroj,konkursy z nagrodami,przygrywal bardzo dobry zespol:podobno z Bialegostoku,tylko grali troche za glosno ,ale to i dobrze bo poszlismy tam sie pobawic a nie jak w/w Master przesiedziec cala noc pod sciana a pozniej na forum narzekac:) jak najbardziej polecam i za rok tez tam ide! oooo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurencyjny portalik podał informację o wizycie prezydenta CHRZANOWSKIEGO na Nowogrodzkiej . |
popieram, kto tam się opowiedział w radzie za tym projektem ten powinien bulić, w końcu czemu ja mam płacić za nie znajomość przepisów radnych jako osoba prywatna ja bym zapłacił, ale już jako radny nie? gdzie tu logika?
|
|
Re: Konkurencyjny portalik podał informację o wizycie prezydenta CHRZANOWSKIEGO na Nowogrodzkiej . |
niestety łomżyńska młodzież rock'n'rollowa zmuszona jest chodzić boso... Smutne, ale prawdziwe. Dr.Martens to były czasy!!!
|
|
Zgadzam się z Anitką też byłem na górze i było fajnie tylko część towarzystwa zachowywała się jakby była na stypie albo co najmniej byliby doradcami w rządzie Tuska:)))) Ale jak to mówią złej baletnicy to i rąbek u spódnicy...:))))
|
|
A o czym tu zresztą mówić z kasztanami takimi jak ten zezowaty jak kołtun się nie umie dobrze wysłowić: ZAKŁADAJTA!!!;)))))
|
|
|
dokladnie j/w od przyjmowania skarg sa odpowiednie dzialy jak ktos wspomnial np.kierownik zmiany tam bylo sie udac,a nie wyzalac sie i skargi czy ostrzezenia skladac na forum jestes niepowazna tak postepujac,jezeli masz cos do kogos to powiedz to w cztery oczy a nie za plecami obgadujesz i przestrzegasz innych!!! ciekawe jeszcze czy slusznie...moze po okresie swiatecznym nie doszlas jeszcze do siebie i widzisz nie to co trzeba...;)
|
|
podpinam się pod pytanie. Kto zna dobrego ortopedę, który zbada człowieka a nie głupio się uśmiechnie i lek przeciwbólowy przepisze i tyle.
|
|
a czemu nie można głosować normalnie tylko trzeba mieć facebooka bądź pocztę na google? co to za zjebana polityka?
|
|
:DDDDD uderz w stół a nożyce same się odezwą:DDDDDDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |