Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
jkowalski może to twój stary jest tym sm-mem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
Za 200zł to by mi się odechciało tego strzyżenia i malowania,radziłabym iść tylko na strzyżenie(30-40zł) a pomalować na jeden kolor to nie żadna sztuka,możesz sama lub ktoś może ci pomóc,a ile zostanie w kieszeni ponad połowa... Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Re: co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
Lol ziom ten czas co straciłeś na napisanie tego posta i założenie konta to odbębnisz i zostaniesz chyba o te 15 minut dłużej w pracy? Chyba że twój czas pracy nie jest normatywny:D
|
|
Mi tez zwinęli, jakiś czas temu. Ale były charakterystyczne, więc gdy zobaczę, z chęcią pójdę na policję, ten kto kupuje, wie od kogo kupuje. Gówniarzy - złodziei trzeba tępić! Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Ha haha, a co pisałeś wcześniej? Widzisz, już wszystko wiadomo. Nie masz NIC. Zupełnie nic!
|
|
OOooooo Czesiek to było coś. Siekiera w powietrzu, ale lokal ok! Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=U68njCtr5tA&feature=related
|
|
to tylo kolopaki moze chlopak nie mial na sniadanie kupisz druge olej to i sie nie przejmuj
|
|
mi ostatnio na Kasztelańskiej zajumali kołpaki skuresyny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |