Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
Co może na Panią Muzyk to zwalicie ? Zal mi was trole ![]() Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
no moze tutaj się trole wypowiedzą ? ![]() Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Re: co dalej z budynkiem na wesołej ? Według mnie to kolejna po kiblu za 200 tysięcy złotych PLN gospodarcza klapa tej kadencji |
Cierpliwosc jest cecha ludzi wielkich!!! Pycha ludzka prowadzi do upadku. Dzis Chrzanowski pozniej Krynicka. Prosze dowody: Od: ela.rab Do: jarekducha@wp.pl Re: Czy PiS klamie Panie Jarku ma Pan rację tak było w poprzedniej kadencji. Niektórzy przeszli \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"metamorfozę\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Pani Krynicka ,Olbryś, Mężynska radne nie były w PIS. Kandydowały do RM z listy wyborczej PIS. Jest to wielka różnica.W obecnej kadencji zdradziły PIS i utworzyły swoją koalicję w RM, w zamian otrzymały funkcję w RM, których wcześniej nie miały zasłaniając się przy tym sztucznym uwielbieniem. Taka jest prawda. PIS nie kłamie. Kłamią ludzie, którzy mają tupet i nie maja nic wspólnego z PIS, a podszywają się pod PIS.Najgorsze jest to,że działa nie nieoficjalna \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"grupka\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ludzi fałszywych, która czyni zło i \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"biega\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" od kościoła do kościoła. Wystawiając P.Krynicką na kandydatkę do Sejmu nie pytając o zdanie osób do tego właściwych, mało tego, po zdradzie, wbrew ustaleniom \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"grupka \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" swoim działaniem sprawi, że Łomża może nie mieć reprezentanta w Sejmie. Mam nadzieję, że mieszkańcy kierują się patriotyzmem lokalnym i będą wiedzieć na kogo zagłosować. Nie raz Społeczeństwo wykazało się mądrością. Proszę mi wierzyć prawdziwi ludzie związani z PIS nie kłamią, do których się zaliczam.Wywołał Pan mnie do odpowiedzi, to bez kłamstwa odpowiadam. Zachęcam do zapoznania się z programem PIS. Proszę o udział w bardzo ważnych wyborach parlamentarnych dla Naszego Kochanego Kraju w dniu 25.10.2015 roku. Pozdrawiam Elżbieta Rabczyńska Czytajac takie niusy wlos sie na glowie jezy. Czekalem trzy lata i obserwowalem poczynania ww. osob. Swieta radna Rabczynsk z PiS w kadencji 2010 - 2014 mowila: cyt: Protokół nr XLV/13 z obrad XLV zwyczajnej sesji Rady Miejskiej Łomży, które odbyły się dnia 27 listopada 2013 roku. Prosi również, aby Prezydent przedstawił swoją politykę w zakresie zatrudniania nowych pracowników w Urzędzie Miejskim i jednostkach podległych Prezydentowi. koniec cyt: Czy pani Rabczynska pracowałaby w MPEC Lomza gdyby nie byla radna gdyby nie glosy mieszkancow . Stracilem wiare w uczciwosc ludzka. Ile kiedys bylo nienawisci. Byl ziec byla synowa byly dzieci radnego. Czy kapital polityczny buduje sie na klamstwie i obludzie na wytykaniu komus bledow a pozniej sam robisz to samo. Dzis ta radna juz chyba wie jaka jest polityka zatrudniania w spolkach zarzadzanych przez miasto i Urzedzie Miejskim Lomza. To mieszkancy w oplatach za czynnik grzewczy musza skladac sie na wyplate dla tej pani. Czy nie jestescie idiotami glosujac na takich radnych. Jak wynika z tresci korespodencji oni nie reprezentuja Was Wyborcow tylko walcza o koryto dla siebie. Za 5 zl. sprzedadza swoje przekonania. To sa ludzie bez honoru a czlowiek bez honoru jest dla mnie ZEREM !!! Tylko idioci beda glosowac na Chrzanowskiego. Ja w roku 2014 zostalem oszukany. Trzeba o tym mowic aby kiedys bylo normalnie i uczciwie a nastepny Prezydent Lomzy musi wiedziec ze takie zatrudnianie jest naganne. Pani Agnieszka Muzyk kandydat PiS na Prezydenta Lomzy.
|
|
no czekam na odpowiedz bandy trolli, która ma jedynie na celu siać oszczerstwa - najpierw na pana Karola C. następnie na Grzegorza Z a teraz na Panią Muzyk. ![]() Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Serce co ty teraz wyskakujesz z tematem kibelka jak jest temat zwolnienia Muzyk. Czyżbyś chciał wybielić ją z jakiejkolwiek odpowiedzialności za te minione lata. Sama w oświadczeniu wczorajszym chwaliła się że stała na czele komitetu przygotowującego jubileusz 600 lecia. I tu pojawia się pytanie czy w tym temacie wszystko jest ok.
|
|
jeśli chrzanowski chowa głowę w piasek i milczy nawet przed radnymi to mam prawo, co to jest mniej ważny temat niż zwolnienie Pani Muzyk? to są pieniądze mieszkanców ! ![]() Sytuacja tego auta przypomina sytuacje Łomży za kadencji Pana Chrzanowskiego. Po uszy w błocie, bez perspektyw na ruszenie dalej a kierownik bezradnie stoi z rękami w kieszeniach i lans !
|
|
Jakimś cudem nick serce miasta uaktywnił się z chwilą odwołania Pani Agnieszki. Dziwne że oba wydarzenia się pokrywają. To poważnie daje do myślenia.
|
|
jezeli pisze sie kwote i słowo ,,złotych,, to PLN nie potrzebne, zawsze mozna wysikac sie pod krzaczkiem aby tylko komenda nie przyciela :)
|
|
Nie masz innej fotki naszego włodarza ? Bardzo głupkowatą minę ma Chrzanowski na tym zdjęciu . Czy on tak zawsze ?
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |