Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielkie rozdawanie |
i jesli tam sie szkoliła to powinna wiedziec o co chodzi ja chce tylko odzyskać to co zostało odemnie wymuszone prze tych ludzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielkie rozdawanie |
Witam od jakiegoś czasu mam problem z obrotami(wysokie) zmieniłem już silniczek krokowy na nowy ale dalej jest to samo. Proszę o rady co może być przyczyna.
|
|
Przykra sprawa jak ma honor i poczucie wstydu to sam powinien opuścić mieszkanie jak niema założonej "niebieskiej karty" to go silą nie wyrzucisz, bo jest w mieszkaniu zameldowany takie mamy prawo. Masz tu linka poczytaj sobie. http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&source=hp&q=wniosek+o+separacj%C4%99+ma%C5%82%C5%BCe%C5%84sk%C4%85&pbx=1&oq=wniosek+o+se&aq=2&aqi=g4&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l3l2030l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=be957b557dca1c6&biw=1152&bih=710
|
|
Imponująco! Łomżanie górą!
|
|
dzieki serdeczne
|
|
wymien mębrane w parowniku 100%
|
|
robaczysko zgadza się google inwigiluje po co na co nie powie?;)
|
|
Zastanów się jeszcze jeżeli nie dla niego to dla dzieci. One jeszcze wielu spraw w naszym poj***nym życiu nie rozumieją...
|
|
nie ... nie wszyscy ;))) ------- lepiej należeć do niektórych niz do wszystkich --------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |