Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smak Podlaski |
Proszę uważać na Restaurację Smak Podlaski i omijać szerokim łukiem. Wystawiają ogłoszenia, że szukają do pracy przez telefon mówią, że jest aktualne, że napewno ta praca będzie, a ja miejscu się okazuje, że już tej pracy nie ma. Robią ludzi w bambuko. Po co to się ogłaszać, że się szuka pracownika skoro na miejscu jest, że tej pracy nie ma.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smak Podlaski |
Za samą nazwę omijać szerokim łukiem. Łomża to Mazowsze, nie lubimy podlaskich smaków.
|
|
ani śledzi JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Restauracja to za dużo powiedziane. To jest raczej bar samoobsługowy. Tam dają jeść i to mnie głównie interesuje. Czy na prawdę z powodu twoich problemów mam ten bar omijać szerokim łukiem?
|
|
Ogólnie jedzenie tam jest okropne, są lepsze Bary i Restauracje w Łomży i o wiele smaczniejsze i ceny nie są aż tak wysokie jak w w Smaku Podlaskim
|
|
cukiereczek26 ,chciałeś isc tak bardzo do pracy,co się okazuje pracy nie ma to teraz wypisujesz że tam takie jedzenie okropne i drogie?Co do cen to wręcz odwrotnie,są bardzo przyzwoite w porównaniu do innych lokali no i jest naprawdę bardzo smacznie.Chcesz zepsuć właścicielowi opinie,myślę że jesteś na bieżąco bo pewnie tam pracujesz:) madzius
|
|
A to jesteś w błędzie Madziuś niestety w takim miejscu nigdy bym nie chciała pracować. Mam swój własny biznes.
|
|
Najlepsze obiady w Łomży tylko w PKS
|
|
No to zazdrość cię chyba zjada , zapewne konkurencja haha bo tu w Łomży ludzie tacy są,zamiast zająć się sobą i swoim życiem to zajmują się czyimś.Zyj i daj żyć innym madzius
|
|
Wiesz nie zazdrość ja nie z Łomży i w głupią dyskusje z obcą osobą się wdawać nie będę. Piszę i ostrzegam inne osoby aby uważały . Madziuś jak tak bronisz tego kochłozu to idź tam i się najedz . Smacznego
|
|
Z chęcią miła napewno pójdę bo jest naprawdę znacznie madzius
|
|
Taniej wyjdzie kupić książkę kucharską i nauczyć się gotować własne obiadki. Moim obiadkom nie dorówna żadna kuchareczka. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ta pani co to niby ma własny biznes chciała się zatrudnić w tym barze? W jakim charakterze? Zmiany sprzątającej?
|
|
I appreciate you when you release the best information. It is so good. It is best if you can experience geometry dash scratch. Come on
|
|
Bardzo przydatne informacje, aby zwrócić szczególną uwagę podczas poszukiwania pracy. Wiele razy opis stanowiska będzie miał zmianę w rzeczywistej sytuacji. Więcej dowiem się wieczorem the backrooms
|
|
it falls towards the conclusion of the Christmas season. Perhaps I will be able to go next year. Or maybe I will go to ŁomŁa via bicycle from Warsaw this year hehe:-)
|
|
|
String together perfect notes to boost your combo and fnf score, helping you gain the upper hand against opponents.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |