Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Catering domowy |
Poszukuję namiarów na dobry sprawdzony catering do domu na urodziny i komunię Ktoś, coś tylko nie wypisujcie głupot proszę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Catering domowy |
Polecam panią z Podgórza wiem że mieszka na ulic Kościelnej chyba 49. Robiła u nas chrzciny i wszyscy goście byli zadowoleni
|
|
Także polecam panią z Podgórza.Robiła na 1 urodziny dla wnuka.Jedzenie polecam a i cenowo jest dobrze.Nazywa się chyba Góralczyk. tadek
|
|
a jakies namiary telefoniczne
|
|
a ja polecam pania Marię z jedwabnego.pysznie i niedrogo 862172683 Pozdrawiam.
|
|
Góralczyk 509 549 039 tadek
|
|
Dziękuje bardzo za namiary. pozdrawiam
|
|
czy może ktos ma jeszcze jakieś inne namiary na catering domowy te Panie sa zajęte w moim terminie.
|
|
Wiesława Grodzka Górskie 862701511
|
|
A jakieś zdjęcia macie?
|
|
czy cos ktoś jeszcze zna ???????
|
|
czy cos ktoś jeszcze zna ???????
|
|
pani łapińska ostrożne 698950707 paki kierzkowska łady borowe 503470894 te panie gotują super a jak nie mają wolnego to polecam panią z dębnik ta pani obsługuję w białej damie
|
|
dziękuje Ci Bardzo
|
|
i kto miał wolny termin
|
|
Właśnie od jakiegoś czasu zamawiam posiłki tylko i wyłącznie od https://lightcatering.pl/ . Zawsze otrzymuję świeże i smaczne posiłki i przede wszystkim koszt takiej diety wcale nie jest wysoki co jest również dużym plusem
|
|
Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem cateringu dietetycznego, to co powiecie na ofertę Body Chief - https://bodychief.pl/diety/dieta-summerbox ? Sam z niej korzystam, ponieważ mają szeroki wybór najróżniejszych diet, dostosowanych do najrózniejszych potrzeb klientów.
|
|
Nie mam generalnie przekonania do takich właśnie usług, ponieważ całkiem niedawno z takiej korzystałam i nie była to delikatnie mówiąc zbyt dobra decyzja. Już na samym początku negatywnie zaskoczyła mnie cena. Wiem, że obecnie jest wszystko drogie, no ale bez przesady. Myślałam jednak, że pewnie za ceną pójdzie jakość. Jakże się jednak myliłam. Okazało się, że cena jest wysoka, a jakość usług delikatnie mówiąc pozostawia sporo do życzenia. Dania były tak zrobione, jakby zajmował się nimi jakiś początkujący kucharz. W ogóle nie były doprawione (jedne), a drugie z kolei były przesolone. Zapłaciłam za tę usługę, ale nigdy więcej. Na drugi raz samą próbuję coś przyszykować. Gorzej jakościowo nie będzie, a na pewno będzie zdecydowanie taniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |