Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświetlenie |
Remontuje mieszkanie potrzebuje oświetlić wnętrze domu.Jaki sklep polecacie z oświetleniem w Łomży.Gdzie jest największy wybór oświetlenia i najlepsze ceny. Będę wdzięczny za informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświetlenie |
polecam na wojska polskieg
|
|
Tez polecam BTS na Wojska Polskiego i na Poznanskiej BTS2 , Niskie ceny mi la obsuga i ladne i nowoczesne oswietlenie polecam. asdfgh
|
|
Na Wojska Polskiego owszem ale w sklepie AT Oświetlenie po dawnym salonie Fiata
|
|
Najtaniej i największy wybór chyba Eldor na Poznańskiej
|
|
KAJA róg Sikorskiego i Legionów, nad bankiem ,naprzeciwko Lidla.
|
|
AT na Wojska Polskiego sklep powstał stosunkowo niedawno ale mają dużo asortymentu. Podpowiem Ci jeszcze Kolego nie bierz taniochy - tanie mięso to psy jedzą jeżeli będziesz kupował np żarówki to owszem cena jest ważna ale ważne jest też to ile prądu pobiera i ile ci posłuży ja brałem u nich droższe i już teraz z \"przyjemnością\" patrzę na rachunki za prąd pozdrawiam
|
|
Ja zamawiam przez internet. Tak mi najprościej.
|
|
największy wybór to jest w internecie. Nigdzie chyba nie znajdziesz wszystkiego na miejscu, bo po prostu tych produktów jest za dużo. Poszperaj, znajdź sklep z dobrymi cenami, darmową dostawą itd. wybór zawsze będzie większy niż stacjonarnie. sam mogę polecić np mlamp.pl - kiedyś zamawiałem u nich na allegro, teraz już normalnie w sklepie internetowym. Ceny ok, dostawa od jakiejś nie wysokiej kwoty darmowa jest, a do tego miłe Panie w dziale obsługi doradzają co wybrać w razie wątpliwości
|
|
O, to muszę tam zajrzeć. Myślę nad listwami led do kuchni.
|
|
Poprzeglądaj sobie internetowe sklepy bo wybór jest znacznie wiekszy
|
|
Warto może zainteresować się taśmami LED, one są bardzo funkcjonalne no i fajnie sie prezentują.
|
|
Moim zdaniem najlepsze jest oświetlenie led, bardzo dobre światło daje i jest ekologiczne.
|
|
Gdzie szukacie ładnych żyrandoli?
|
|
Świąteczny wysyp trolli świecą w każdym temacie. Weź sobie do domu jednego trolla i powieś zamiast żyrandola będzie eko trolli do wyboru do koloru. Ale sądząc po poście to sam/sama jesteś trollem którego nikt tu nie lubi i świeć sobie w dom a tu nie wklejaj tych pustych i głupich reklam wymyślając dziwne historiie
|
|
Nie polecam powyższego sklepu. Matma jakość i fatalna obsługa klienta.
|
|
Adamkasz bardzo drogi sklep za słabą jakość towaru. Odradzam
|
|
jadac na ostroleke jest sklep elektryczny, widac zyrandole za szyba ale nie wiem jak sie nazywa. raz robilem zakupy i cena zadowalajaca, tyle ze pytajacy raczej sklepu nie szuka. swoja droga to nie lepiej rzucic posta mam sklep prosze o opinie? rowniez reklama
|
|
Kinkiety jakie podała tutaj koleżanka sa bardzo fajne ale autorka pyta się o coś tradycyjnego tak więc sama radziłabym poszukać czegoś w innym stylu... W sklepie Villa Decor: - znajduje się duży wybór kinkietów w stylu retro tak wiec można sobie przejrzeć. Ten kinkiet jest bardzo ładny: Wydaje mi się,że bardzo fajnie powinien prezentować się w sypialni ( zamiast lampek nocnych). Ten natomiast ładnie wyglądałby w staromodnej łazience:
|
|
Myślę, że warto postawić na zakup oświetlenia online. Jest to zawsze możliwość większego wyboru no i ceny bywają niższe niż w sklepach stacjonarnych. Ja osobiście swoje oświetlenie kupiłem w sklepie mlamp.pl i szczerze jestem zadowolony.
|
|
Super te kinkiety!
|
|
Salon to pomieszczenie, w którym spędza się dość dużo czasu tak wiec zwykle nie wystarczy tutaj powieszenie jednej lampy na suficie. Dobrze jest zastosować w salonie źródła światła o różnym natężeniu i barwie. Wybór ciepła barwy to kwestia gustu ale moim zdanem najbardziej naturalne jest światło neutralne (naśladuje barwę słóńca). Zimą stworzymy przytulny nastrój, zapalając świece – pojedyncze lub w efektownych kompozycjach; popularne jest np. umieszczanie świec w szklanych naczyniach. Spodoba Wam się szczególnie jeśli lubicie złoto:
|
|
ale bardzo słaby towar
|
|
Drogo i bardzo słaby wybór. Odradzam
|
|
Taśmę to se w firankę wszyj Tak co za chińskie diody montujecie prosimy o szczegóły Widmo Moc Lumeny Producent Pobór prądu
|
|
Na Wojska Polskiego -
|
|
|
Na stronie https://www.ecotun.pl/ znajdziesz opisy świetlików dachowych i to na jakiej zasadzie działają wprowadzając światło do tych wnętrz, gdzie nie ma światła naturalnego. Opcje są różne i na pewno warto śledzić te rozwiązania jeśli szuka się rozwiązań do budynku, gdzie nie ma okien.
|
|
Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego oświetlenia zewnętrznego, to zdecydowanie mogę Wam polecić ofertę sklepu internetowego - https://canaluminair.com/pl/ . Sam korzystam z ich produktów, ponieważ cenię sobie jakośc w rozsądnej cenie.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |