Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na prezent |
Witam W przyszłym tygodniu wybieram się na urodziny do koleżanki, chciałabym sprawić jej jakiś ciekawy prezent ale nie mogę się zdecydować. W sklepie online znalazłam wiele ciekawych propozycji. Podpowiecie mi co jest teraz modne jeżeli chodzi o biżuterie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na prezent |
A co lubi najbardziej? Fajne są prezenty praktyczne, może ma jakieś szczególne marzenia, szykuje się na wyprawę życia itp?
|
|
brylanty :)
|
|
A może karnet do gabinetu kosmetycznego?
|
|
A co myślisz o jakimś fajnym bilecie na imprezę albo jakiś festival?
|
|
Myślę, że to dobry pomysł. Szczególnie jeśli chodzi o ten koncert.
|
|
Pomysł z biletami jest świetny :)
|
|
Wydaje mi się, że biżuteria jest dobrym rozwiązaniem. Mi się podobają bransoletki z Lilou. Można tam wygrawerować inicjały albo jakąś datę:)
|
|
Biżuteria to pewnie ciekawy pomysł. Może warto też pomyśleć o innym ciekawym prezencie dla koleżanki
|
|
Biżuteria to zawsze dobry pomysł dla kobiety. Głównie bransoletki i naszyjniki w stylu celebrytka np. z koniczyną czy serduszkiem :) Do tego kupiłabym dużą kawę http://www.sklepkawa.pl/pl/p/Segafredo-Intermezzo-1-kg/76 i coś słodkiego. Kawa zawsze jest dobrym pomysłem na prezent :)
|
|
Zegarek z dużą tarczą :)
|
|
Bardzo dobry pomysł. Jestem pewna, że się z niego ucieszy.
|
|
A może skusisz się na zakup takich kolorowych skarpetek? :D http://czerwoneskarpetki.pl/ tutaj widziałam, że jest naprawdę spory wybór, no i co najważniejsze, w składzie jest dużo bawełny, więc to nie jakieś tam skarpetki z sieciówki, co stopa się w nich pocić będzie.
|
|
Zastanów się nad czym co ona lubi :) może ma jakieś hobby albo coś ;)
|
|
Czegokolwiek byś nie kupił, nie zapomnij o kwiatach. Kobiety kochają kwiaty :)
|
|
Może jednak zamiast brylantów http://balomania.eu/kategoria-produktu/poczta-balonowa/ Chyba nie wszystkie prezenty muszą mieć od razu taką wartość, jakbyś o rękę ją prosiła. Jak jest miło i kolorowo, śmiesznie czy jakoś po prostu się celebruje tym prezentem urodziny, to moim zdaniem też siądzie.
|
|
Wszystko zależy od tego czym się interesuje i co lubi. Ciężko wymyślić coś tutaj za Ciebie. Mam paskudny zwyczaj oceniania ludzi już przy pierwszym spotkaniu
|
|
Jest wiele możliwości: czekoladki kwiaty ewentualnie ksiązka Są to bardzo bezpieczne atrakcje i łatwo jest dopasować do każdej dziewczyny. Jeśli jednak masz wieksze fundusze to warto jest zastanowić się nad czymś porządniejszym :) Polecam na przyład karnet na zabieg kosmetyczny Dobra jest na przykład oxybrazja
|
|
Przy takich okazjach bez wątpienia trzeba się nagłowić.
|
|
Teraz są modne drobne srebrne naszyjniki. Jak kupowałam znajomej z pracy to była bardzo zadowolona
|
|
Chyba nie warto patrzeć na to, co jest modne, tylko na to, co koleżanka lubi. Czy ona w ogóle nosi biżuterię? Jeśli pamiętasz jakąś biżuterię, którą nosiła, kup coś w podobnym guście.
|
|
Zawsze mam kłopoty z wyborem prezentu.
|
|
Bardzo modne są łańcuszki typu celebrytki. Osobiście chyba wolałabym dać przyjaciółce bon podarunkowy, niech sama sobie coś wybierze.
|
|
Albo wypad do SPA :) Polecam żonie zafundować tutaj: https://bristolbusko.pl
|
|
Myślę że bilety to super pomysł. Ja tez zwykle kupuje, ostatnio koledze daliśmy włożony w komiks, bo jest maniakiem http://dzikabanda.pl/kategoria/recenzje/komiks/ Można zgapić, można też do książki włożyć.
|
|
Ja często daje bony podarunkowe. Przynajmniej wiem, że ten prezent nie trafi na dno szuflady.
|
|
bon to spoko opcja :)
|
|
Jeżeli znasz jej gust odnośnie biżuterii, nic nie stoi na przeszkodzie. To bardzo dobry pomysł na prezent. Na pewno się ucieszy. ;)
|
|
Może coś bardziej oryginalnego np. pokaz sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego. To bardzo ciekawa atrakcja, Wydaje mi się, że każdemu może się spodobać, tym bardziej jeśli robi większe urodziny :)
|
|
Pokaz sztuczek piłkarskich? No na pewno jest to nietuzinkowy pomysł.
|
|
Prezenty powinno się dobierać indywidualnie pod daną osobę, nie ma uniwersalnych pomysłów.
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |