Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Darowizna ponad 100 000 złotych na HOSPICJUM... |
... to nie u nas, gdzie rządzi PiS w zagłębiu katonacjonalistycznym , a w mieście rządzonym przez homoseksualistę . Ponad 100 tys. złotych i przeszło 2 tys. euro zapakowane w reklamówkę zostawił ktoś przy wejściu do hospicjum w Słupsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Darowizna ponad 100 000 złotych na HOSPICJUM... |
Takie miasta trzeba wspierać szczególnie ;) U nas w mieści nie ma bogatych którzy chcieli by wesprzeć hospicjum i biednych, biedne miasto to i biedni ludzie, a im więcej mają tym są biedniejsi ;)
|
|
... czyli w zagłębiu ciemnogrodu dominują katolicy, którzy nie są skłonni do wspierania instytucji charytatywnych ? pedał lepszy od katolików ? :))))))) chłopcze, ty tu już nie pierwszy raz wyszedłeś na durnia, który coś tam , gdzieś słyszał, a nie wie w jakim kościele dzwonią :)) SZCZYLU , nie kompromituj się !
|
|
Goń się leszczu...
|
|
Ostatnio oglądałem program propagandowy w tvn- ie gdzie tematem były opiekunki do dzieci, najlepszą opiekunką okazał się pedał, takie czasy... ;)
|
|
... o , i trafiłem w czuły punkt pedałka :) Czyżbyś miał fajne wspomnienia z dzieciństwa po lekcjach katechety ? śmietana z kolan księdza ci smakowała ?
|
|
Haha, akurat mi się taki ksiądz ani katecheta nie trafił także nie wiem jak smakuje, a może ty coś na ten temat, bo mi wyglądasz na takiego co może coś wiedzieć ;)
|
|
Zachwycasz się biedroniem i ogólnie pedałami, masz ziomka co wazeliną wszystko smaruje,ciągle gada o lizaniu butów czopach, wazelinowaniu i innych tym podobnych rzeczach ;) Stąd wnioskuję że coś jest na rzeczy.
|
|
Jak darowizna? pacjent wychodzący cierpiący na sklerozę zapomniał
|
|
KIBLOWY HRABIO, TERAZ NIE WYPIERAJ SIĘ , JAK ŻABA BŁOTA SWOJEJ ORIENTACJI HOMOSEKSUALNEJ :)
|
|
Haha, nie muszę się do niczego przyznawać,mnie interesują tylko kobiety, w przeciwieństwie do ciebie i kilku osób z tego forum, ciągle piszecie o wlazeniu w odbyty, biedroniu, zachwycacie się jakie to gej ma poparcie, już tu pisałem że pedalujacych rowerzystów należy leczyć bo jest to choroba psychiczna.
|
|
ojciec dyrektor z Torunia juz płacze jak to tak na hospicjum a nie dla niego.. Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |