Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny łoś na drodze do Wizny |
witam wszystkich mam zapytanie co do tematu : czy jest szansa odzyskać jakieś pieniążki jak taki bydlak wpadnie nam pod auto i roztrzaska kompletnie kogoś-moja furmankę? chodzi mi o trasę Lomza-Bialystok wiem ze najłatwiej postawić znak uwaga dzikie zwierzęta i mieć wszystko w dupie znajoma parę miesięcy temu uderzyła w takiego o to losia - 5sekund kosztowało ją 1200 złotych( szyba lusterko podszybie itd) dzięki Bogu jej nic... ale portfel cieńszy-co myślicie? dziękuję za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny łoś na drodze do Wizny |
Nie ma a jak się zgłosi to jeszcze mandat dokładają!
|
|
nie prawda przyjechala Policja i powiedziala ze znak byl i w tej sytuacji to mozemy sobie... ale mandatu nie bylo..
|
|
Kolego dostał !!!
|
|
T Ci się udało albo mieli dobry humor.
|
|
Nie dostaniesz odszkodowania, szczególnie jeżeli zdarzenie było w miejscu oznakowanym.
|
|
Zamiast powystrzelac bydlaki to sa wazniejsze niz czlowiek unia i jej prawa zwszaszcza dyskryminacja bialego czlowieka
|
|
Odszkodowania nie będzie. Chyba, że udowodnisz, że akurat w lesie było polowanie i myśliwi wypłoszyli to zwierzę na drogę. Wtedy dużo zdrowia życzę, bo trzeba się będzie ciągać po sądach z kołem łowieckim.
|
|
ok dzieki wszystkim za odpowiedzi jak tak : )
|
|
Prawo jazdy dostał w chipsach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |