Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ozonowanie odgrzybianie |
Gdzie w Łomży lub w okolicach oferują ozonowanie( odgrzybianie klimatyzacji w samochodzie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ozonowanie odgrzybianie |
kup sobie granat z plaka , i zrobisz to sam za 20zł.
|
|
na Wojska Polskiego, ten mechanik przy Orlenie (tym po remoncie) przy wylocie na Ostrołękę.
|
|
|
Peter przeważnie każdy majster wstrzykuje do układu płyn grzybobójczy i na tym polega ich odgrzybianie,który właśnie nie koniecznie jest skuteczny.
|
|
bogusek85: może się na tym do końca nie znam. Ale Twoje określenie: cyt: majster wstrzykuje do układu płyn grzybobójczy i na tym polega ich odgrzybianie .... nie bardzo rozumiem. Mam w swoim samochodzie klimatyzację i dlatego popatrzę uważnie na ten wątek, pozdrowienia. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Jeżeli jesteś zainteresowany ozonowaniem to zapraszam do Ecomyjni tel 798384204. Zadzwoń to wyjaśnię ci na czym to polega, jakie ma efekty i ile kosztuje. Pozdrawiam
|
|
Wiem że najlepsze efekty daje wyjęcie filtra i zmiana na nowy oraz środek Wurth dedykowany do ukladow klimatyzacji reszta to plasterek na złamaną nogę. A ozonowanie zrobi ci kazdy nie jest to lot w kosmos, poszukaj w ogloszeniach maszyn jak psow w lomzy.
|
|
warsztat u Dannego ul.Sikorskiego.polecam
|
|
Ozonowanie i odgrzybianie klimatyzacji samochodu tel. 517310615 Łomża Dezynfekujemy ozonem również w : - mieszkaniach, - całych domach, - jachtach, - kempingach, - żaglówkach, - garażach - piwnicach, - obiektach sportowych, - sklepach, - barach, - pomieszczeniach gospodarczych, - magazynach - restauracjach. polecam: https://www.facebook.com/praniedywanowlomza
|
|
Sarenka nie przesadzaj. Dziadowska ta firemka. Nie chcą warszawiaki przyjechać do Łomży i mi samochodu ozonować. Dziady jedne.
|
|
A czy takie odgrzybianie da się przeprowadzić samemu?
|
|
Smigacz takiego grzyba jak ty nic nie uratuje.
|
|
ja natomiast poradzilam sobie myjac sciny szarym mydlem a nastepnie pomalowanie wapnem. Wilgoc byla w calym budynku i czuc bylo wilgoc w calym domu-jest dwa miesiace i plesni , grzyba ani sladu. Nie zapominac grzac i wietrzyc pomieszczenia. powodzenia. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |