Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile za sprzątanie |
Witam proszę mi podpowiedzieć ile w Łomży trzeba zapłacić za posprzątanie domu jednorodzinnego około 150 m. Czy lepiej jest zgodzić się na stawkę godzinową czy lepiej od całości. Proszę o poważne odpowiedzi dawno nie było mnie w kraju i bardzo mi na tym zależy. Dziękuje. 15234
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile za sprzątanie |
Około 10zł na godz
|
|
10 zł to przyzwoicie 15234
|
|
a może macie kogoś do polecenia 15234
|
|
ja mogę podjąć się tego sprzątania bo sprzątam mieszkania u ludzi jeżeli jesteś zainteresowany/na to napisz na pocztę lomza92r@gmail.com Pozdrawiam
|
|
ps. napisz mi tam swój numer telefonu a ja oddzwonie bo tu nie chce zostawiać numeru telefonu bo dużo pajaców później dla jaj będzie dzwoniło
|
|
zerknij 15234
|
|
jeszcze nic nie mam :/
|
|
ja również moge podjąć sie sprzatania, mam doświadczenie jeśli jesteś zainteresowana proszę o emaila z podaniem nr tel oddzwonię marleyka20@wp.pl
|
|
Ludzie szanujcie sie za 10 zl sprzatac komus mieszkanie ,bo ktos z zagranicyprzujechal . A tam tez sprzatal , ateraz jest na wakacjach,i chce odpoczac od sprzatania. Za granica sprzatal za 40- 50 zl za godz . Uwazam ze 15 zl to min , lidzie szanujcie sie Pozdrawiam
|
|
Ludzi i pracę trzeba szanować, 15234
|
|
Odezwał się laluś z dobrego domu, ludzie za mniej pracują jak nie mają czego do garnka włożyć.. żadna praca nie hańbi.. a 10 zł na godz. to nie jeden by chciał zarabiać
|
|
Masakra ...
|
|
10 zł x 4 godz =40 ( dasz 50 dyszek, bo tak wypada ), takich domów jest trochę w Łomży, dorobić sobie po godzinach normalna sprawa, jak ktoś uważa to za wyzysk to niech idzie do świętego do sadu za 4 zł/1 h podyga 10 godzinna słońcu i też dostanie 40 zł ... wrrrr
|
|
banda przygłupów !!!!!!!!!!!!!!!! sprzątania to się bierze od metrów a nie od godzin !!!!!!!!!! np za metr bierzesz 6-8 zł a na 150 metrów wychodzi 900 zł za 6 zł tak jest nawet i na mazowszu zwykłe naciąganie ludzi za godzinę pracy to już lepiej bierz umowę !!
|
|
10 zł to ani dużo ani mało(takie moje zdanie)Znam kobiety co pracują za taką stawke i są z niej zadowolone
|
|
Sprzątanie sprzątaniu nierówne. Zależy, czy chcesz zrobić to jednorazowo (generalne sprzątanie z myciem okien), czy chcesz pracować na stałe raz w tygodniu. Kilka lat temu płaciłam pewnej pani 80 zł za cosobotnie sprzątanie 2 pięter. Nie mówimy o "odgruzowywaniu", tylko o sprzątaniu, nazwijmy to "lajtowym", bez czyszczenia piekarnika, etc. Zajmowało jej to ok. 6 godzin. To była stawka określona przez nią. Jeśli dochodziło mycie okien, dogadywałyśmy się na dodatkową kwotę. W tej "branży" działa "poczta pantoflowa". Jeśli ktoś dobrze i sprawnie wykonuje swoją pracę, ma dużo taktu i jest dyskretny, na brak pracy nie będzie narzekał. Są ludzie i ludziska. Teraz jakoś i tak wolę posprzątać u siebie sama. Przynajmniej wiem, w który kąt zajrzałam dziś, a w który muszę zajrzeć jutro. (A jak nie zajrzę, to też się świat nie zawali)
|
|
idiotą to ty baranie jesteś raqlan, daj kuta...e 900 zł za dom 150 m2 !!! ja płacę 100 zł tygodniowo 2 sprzątania , głąbie.... 900 zł marzenia nie bolą wrrrr
|
|
A ile się płaci za mycie okien?
|
|
ludzie przestancie sie wyzywac!!!!! ile za godzine? ile za 1 m? Toz to nie praca robotnika budowlanego ale sprzatanie??!!!!!!! tym bardziej ,ze srodki do sprzatania ma dostarczone! TO WRESZCIE ILE???!!!!!!!!!!!!1 nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja tez słyszałem po 10 zł za godzinę w tym 30 min przerwy i zwykłe sprzątanie na początek prasowanie odkurzanie kurze - - w jednym pokoju okna ----- łazienka - kafelki prysznic wc umywalka i inne drobne przecieranie szafek w kuchni nic co by było bardzo męczące ja płacę za 5 godz 50 zł mieszkanie 63 metry salon jeden pokoik kuchnia łazienka czasami sam sprzątam więc niemam syfu ale mam alergie na detergenty zaraz kicham i dlatego raz na 10 dni szukam chętnej osoby która ma ochotę uczciwie popracować ostatnia osoba która sprzątała wyjechała do angli sport to zdrowie
|
|
Tenis ostatnio mialam za 30 zl od pomieszczenia! ale!!!!......mnie chodzi o sprzatniecie a nie "lizanie"! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a u mnie wystarczy wylizać chyba że sprzątasz w hlewach sport to zdrowie
|
|
po 1 to jest robota na czarno bez umowy po 2 w latach 80 nie zyjemy by tyle płacić po 3 jak juz płacisz to masz jakiegoś głaba naiwnego po 4 jak sobie noge złamie, czy tam z okna spadnie przy myciu to będzie na jej winę nie mydl ludziom oczu swoim pierdoleniem
|
|
wiecie że z Łomży na czarno po Polsce i za granico pracuje więcej niż połowa mieszkańców naszego miasta więc niepiszcie że taka robota jest bardziej ryzykowna niż na budowie w niemczech a wiesz jak dużo osób by za pięć dych dziennie za pięć godzinn posprzątania wzieło taką robotę sport to zdrowie
|
|
Kiedy mowa o sprzątaniu czegoś faktycznie zaawansowanego, to w grę wchodzi tylko jedno - http://www.szorowarki.pl/odkurzacze-przemyslowe-c-8.html?osCsid=5f6b9440e720828ecd9883fee7e59cc9 No ale właśnie - to najczęściej się przydaje przy sprzątniu choćby po generalnym remoncie.
|
|
10 za godz to zajebiscie 10 razy 10 rowna sie 100 razy 6 rowna sie 600 razy 4 rowna sie 2400 zyc nie umierac
|
|
Posprzatam Twoje mieszkanie dom Warszawa. 5zł/h posprzatam@gmail.com
|
|
/
|
|
Dziesięć złotych to minimum ,choć doskonale wszyscy zdajemy sobie sprawę że przez nieudolność tego rządu a raczej nie rządu her tfussska pogłębia się bezrobocie a za tym idzie wyzysk człowieka . Jeżeli nie jesteście w sytuacji podbramkowej ,tragicznej nie podejmujcie się pracy za mniej niż 10złotych,jak ktoś tu słusznie napisał :szanujcie się ,bo nie długo będziemy harować w tym kraju rządzonym przez wyzyskiwaczy za bochenek chleba dniówki. A wszelkiej maści cwaniactwo które uważa że to za dużo na tym forum niech samo sobie sprząta swój syf i się wyceni...paniczyki pierd...a prawda jest taka że to zwykłe dziady ,które dorabiają się na ludzkiej krzywdzie.. re;łomżyk Przyjmę do sprzątania 25 zł na godzinę podlaskie
|
|
a za sprzątnięcie biura 30 metrów ile ?
|
|
30m x 5 zlzl =150zl
|
|
bardzo drogo , skoro za cały dom jest tyle samo
|
|
Jeśli chodzi o sprzątanie biur czy galerii handlowych, to powiem, że najlepiej nająć firmę do tego. Będą mieli całe potrzebne wyposażenie i w ogóle. Poszukajcie w necie, ja znalazłem na przykład firmę http://www.clarsystem.pl/ . A moim zdaniem 10 zł od godziny to mało. Coś tam może jest, ale to ja wolę w domu siedzieć, niż komuś toaletę myć. Adi ;)
|
|
ja zapytam zleceniodawcow - za ile zl ty wykonal bys taka prace ????? i czy chcialbys ja wykonac za proponowane tu stawki??? pomyśl, rozważ w swoim sercu. zdecyduj tak jak czlowiek nie jak bandyta.
|
|
Pewnie, że posprzątać można samodzielnie, z drugiej jednak strony profesjonalnie wykonana usługa, to coś wartego swoistej uwagi. Dlatego warto na nią spojrzeć z adekwatnej do tego perspektywy. W stosunku do dźwięku można przyjąć postawę obronną. Ale cisza to zero, to pustka.
|
|
A jaki odkurzacz przemysłowy polecacie? Ja się zastanawiam, czy coś z tego rankingu byłoby ok https://narzedzia5.pl/odkurzacz-przemyslowy/ Co sądzicie? To nie dobrobyt czyni nas szczęśliwymi, lecz dobroć i sposób widzenia własnego życia.
|
|
Podepnę się pod pytanie, bo też taki potrzebuje z tym, że do garażu pełniącego funkcję warsztatu (ale w domu też będzie używany). Mam do wyboru z https://seger.pl/c/43/odkurzacze-elektronarzedzia.html dwa modele - KARCHER Odkurzacz WD3 MV3 1.629-801 lub Odkurzacz przemysłowy Makita VC2512L 1000W . Macie jakieś doświadczenia z nimi/ ewentualnie z tymi firmami? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
500-700 zł
|
|
To zależy od rodzaju czyszczenia, którego potrzebujesz, ale w każdym razie teraz nie stanowi to żadnego problemu. Możesz po prostu skontaktować się z Dolphin Cleaning, a oni pomogą Ci szybko i sprawnie zaprowadzić porządek w Twoim pokoju. Każde sprzątanie zostanie wykonane za odpowiednią kwotę, nawet jeśli zajdzie taka potrzeba sprzątanie biura https://dolphincleaning.pl/ wszystko zostanie wykonane sprawnie.
|
|
Firma Efekt DDD, dostępna pod adresem https://efektddd.pl/oferta specjalizuje się w usługach takich jak deratyzacja, dezynsekcja i dezynfekcja, koncentrując się szczególnie na deratyzacji, czyli zwalczaniu gryzoni takich jak myszy czy szczury. Skuteczne usługi deratyzacji pomagają zapobiegać szkodom, które gryzonie mogą wyrządzić w domach, magazynach, halach produkcyjnych oraz innych miejscach. Firma prowadzi działalność na terenie województw Małopolskiego i Śląskiego. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Kontakt: Dawid Markowski ul. Olszyny 47 34-120 Andrychów tel. 600 443 462
|
|
Firma Efekt DDD, dostępna pod adresem https://efektddd.pl/oferta specjalizuje się w usługach takich jak deratyzacja, dezynsekcja i dezynfekcja, koncentrując się szczególnie na deratyzacji, czyli zwalczaniu gryzoni takich jak myszy czy szczury. Skuteczne usługi deratyzacji pomagają zapobiegać szkodom, które gryzonie mogą wyrządzić w domach, magazynach, halach produkcyjnych oraz innych miejscach. Firma prowadzi działalność na terenie województw Małopolskiego i Śląskiego. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Kontakt: Dawid Markowski ul. Olszyny 47 34-120 Andrychów tel. 600 443 462
|
|
Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Dezinsekt do dezynsekcji pluskiew? Ostatnio zauważyłam te owady w domu i szukam sprawdzonej firmy, która skutecznie pomoże się ich pozbyć. Jakie są Wasze opinie o Dezinsekt (dezynsekcja pluskwy w Jastrzębiu Zdrój)? Czy warto ich wezwać? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i rady!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |