Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep elektroniczny |
Witam, czy ktoś może wie gdzie w Łomży znajdują się sklepy elektroniczne z elementami typu: kondensatory, rezystory, diody, tranzystory, układy scalone? Wiem jedynie ze takie elementy są w Polmarze na Sklodowskiej, ale z pewnego wzgledu malo kiedy tam zagladam. Prosiłbym o podanie sklepów które maja tego typu produkty do zaoferowania w miare normalnych cenach : ) To zeby nie bylo ze czekam na gotowe to podam sklepy ktore wyswietlily sie na mapie; "Elmart": ? "ASAJ" - tutaj chyba jest sprzedawany towar wiekszych 'gabarytow'. "Kabel s.c." - ? "Gawrychowski T. Elektryka" - "Mini - Magneto" - ? "Elekrim" - ? "Elektron" - ? "Elektromil" - ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep elektroniczny |
Nowy sklep na rogu sikorskiego i wojska polskiego. Niestety nie byłem w nim więc nie wiem jaki mają towar.
|
|
chłopaku sklep DWÓJKA na wyszyńskiego,
|
|
Nowy sklep z takimi urządzeniami znajduje sie w budynku gdzie dawniej byl klub ATOM :)
|
|
Radzę zajrzeć do "Elektronika" - mają dosłownie wszystko. I tanio. (Róg WP i Sikorskiego)>
|
|
Wiem, że był w budynku UM.
|
|
Na Giełczyńskiej jest, Dwójka na Wyszyńskiego.
|
|
POLMAR - CZĘŚCI ELEKTRONICZNE, SKŁODOWSKIEJ-CURIE 2
|
|
Oki, najlepszym rozwiazniem bedzie chyba odwiedzenie sklepu na rogu sikorskiego i w. polskiego : ) Dziekuje za wypowiedzi i pomoc.
|
|
Sklep Polmar tam masz wszelką elektronikę od rezystorów po układy scalone,tranzystory i wiele innych i zestawy do samodzielnego montażu części jakie sobie życzy Kolega jak nie ma na stanie to zamówisz i sprowadzą a na rogu Sikorskiego i WP to sklep ze sprzętem elektronicznym a nie z podzespołami do konstrukcji elektronicznych.
|
|
U pana wyzej cos podejrzanie pachnie : ) Nie bede placil w tym sklepie od 2 do do 4razy drozej. Przy takich cenach daleko bym nie zaszedl ze swoim hobby.
|
|
w tym elektroniki tylko naprawdę duże akcesoria elektroniczne , jakieś drobne elementy tylko w polmarze
|
|
Witam Ruth.. Może myślisz że robię reklamę dla polmaru ale nic w tym stylu zajmuję się elektroniką od 12 lat i zawsze się tam zaopatrywałem w podzespoły jeszcze pamiętam sklep na partyzantów Olgatronik w Łomży nie ma sklepu z takiego typu częściami,a zamawiając z internetu powiedzmy dwa scalaki o wartości 2zł sztuka + przesyłka to podsumuj i idź do polmaru i działaj.Ja tam idę i nie nażekam że coś 2-4razy droższe jest bo sprawdzam cenę i tyle. Pozdrawiam Patrzykk
|
|
Niby tak, ale gdy masz dluga liste elementow to do sklepu o wysokich cenach nie oplaca sie isc.
|
|
Ruth. To jak masz obszerną listę elementów to zamów z TME lub AVT
|
|
Polecam Polmar. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
POLMAR to jedyny sklep z częściami elektronicznymi (rezystory, tranzystory itp.) w Łomży. Profesjonalna obsługa, doradzą, znajdą zamiennik. Polecam
|
|
Rutch. A jak chcesz zaoszczędzić to na początek możesz do nauki użyć podzespołów z demontażu tylko odradzam zasilacze komputerowe :) Ja na swoim hobby bym nie oszczędzał bo marudzenie,że coś jest za drogie w Polmarze to już dawno bym się zniechęcił.Jak potrzeba mi kilka elementów to idę do polmaru a większą ilość zamawiam z hurtowni po kilkanaście sztuk danego typu,a jak zostanie mi parę sztuk to mam zapas.
|
|
No niestety Łomża to Łomża dobrze,że jest ten jeden,a o jakie mniejsze elementy Tobie chodzi może pomogę? SMD? Jak tak to zamawiać trzeba niestety.
|
|
Ruth masz pole do działania - tyle pytań o "biznes" padło na tym forum. Ciepłego dnia
|
|
SMD to jeszcze nie ten etap dla mnie ^^. Potrzebuje niezminiaturyzowanych elementow. @Dali Nie skorzystam z okazji : )
|
|
na poznańskiej jest jakis nowy
|
|
Ja elektronikę zamawiam z allegro.
|
|
Wielkie dzięki za ciekawe porady w tym temacie! Myślę, że z całą pewnością przyda mi się to :) Pewnych rzeczy po prostu nie można wyjaśnić.
|
|
Dobra opcja
|
|
Na przyszłość polecam poszukać dobrego sklepu elektrycznego online. W dzisiejszych czasach jest tak dużo takich sklepów, że na pewno znajdziemy z jednym z nich to co potrzebujemy.
|
|
Na przyszłość polecam poszukać dobrego sklepu elektrycznego online. W dzisiejszych czasach jest tak dużo takich sklepów, że na pewno znajdziemy z jednym z nich to co potrzebujemy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |