środa, 21 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep elektroniczny

Witam, czy ktoś może wie gdzie w Łomży znajdują się sklepy elektroniczne z elementami typu: kondensatory, rezystory, diody, tranzystory, układy scalone?

Wiem jedynie ze takie elementy są w Polmarze na Sklodowskiej, ale z pewnego wzgledu malo kiedy tam zagladam.

Prosiłbym o podanie sklepów które maja tego typu produkty do zaoferowania w miare normalnych cenach : )

To zeby nie bylo ze czekam na gotowe to podam sklepy ktore wyswietlily sie na mapie;

"Elmart": ?
"ASAJ" - tutaj chyba jest sprzedawany towar wiekszych 'gabarytow'.
"Kabel s.c." - ?
"Gawrychowski T. Elektryka" -
"Mini - Magneto" - ?
"Elekrim" - ?
"Elektron" - ?
"Elektromil" - ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep elektroniczny

Nowy sklep na rogu sikorskiego i wojska polskiego. Niestety nie byłem w nim więc nie wiem jaki mają towar.

chłopaku sklep DWÓJKA na wyszyńskiego,

Nowy sklep z takimi urządzeniami znajduje sie w budynku gdzie dawniej byl klub ATOM :)

Radzę zajrzeć do "Elektronika" - mają dosłownie wszystko. I tanio. (Róg WP i Sikorskiego)>

Wiem, że był w budynku UM.

Na Giełczyńskiej jest, Dwójka na Wyszyńskiego.

POLMAR - CZĘŚCI ELEKTRONICZNE, SKŁODOWSKIEJ-CURIE 2

Oki, najlepszym rozwiazniem bedzie chyba odwiedzenie sklepu na rogu sikorskiego i w. polskiego : )

Dziekuje za wypowiedzi i pomoc.

Sklep Polmar tam masz wszelką elektronikę od rezystorów po układy scalone,tranzystory i wiele innych i zestawy do samodzielnego montażu części jakie sobie życzy Kolega jak nie ma na stanie to zamówisz i sprowadzą a na rogu Sikorskiego i WP to sklep ze sprzętem elektronicznym a nie z podzespołami do konstrukcji elektronicznych.

U pana wyzej cos podejrzanie pachnie : )

Nie bede placil w tym sklepie od 2 do do 4razy drozej. Przy takich cenach daleko bym nie zaszedl ze swoim hobby.

w tym elektroniki tylko naprawdę duże akcesoria elektroniczne , jakieś drobne elementy tylko w polmarze

Witam
Ruth..
Może myślisz że robię reklamę dla polmaru ale nic w tym stylu zajmuję się elektroniką od 12 lat i zawsze się tam zaopatrywałem w podzespoły jeszcze pamiętam sklep na partyzantów Olgatronik w Łomży nie ma sklepu z takiego typu częściami,a zamawiając z internetu powiedzmy dwa scalaki o wartości 2zł sztuka + przesyłka to podsumuj i idź do polmaru i działaj.Ja tam idę i nie nażekam że coś 2-4razy droższe jest bo sprawdzam cenę i tyle.
Pozdrawiam Patrzykk

Niby tak, ale gdy masz dluga liste elementow to do sklepu o wysokich cenach nie oplaca sie isc.

Ruth.

To jak masz obszerną listę elementów to zamów z TME lub AVT

Polecam Polmar.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

POLMAR to jedyny sklep z częściami elektronicznymi (rezystory, tranzystory itp.) w Łomży. Profesjonalna obsługa, doradzą, znajdą zamiennik.
Polecam

Rutch.

A jak chcesz zaoszczędzić to na początek możesz do nauki użyć podzespołów z demontażu tylko odradzam zasilacze komputerowe :)

Ja na swoim hobby bym nie oszczędzał bo marudzenie,że coś jest za drogie
w Polmarze to już dawno bym się zniechęcił.Jak potrzeba mi kilka elementów
to idę do polmaru a większą ilość zamawiam z hurtowni po kilkanaście sztuk danego typu,a jak zostanie mi parę sztuk to mam zapas.

No niestety Łomża to Łomża dobrze,że jest ten jeden,a o jakie mniejsze elementy Tobie chodzi może pomogę? SMD? Jak tak to zamawiać trzeba niestety.

Ruth masz pole do działania - tyle pytań o "biznes" padło na tym forum.

Ciepłego dnia

SMD to jeszcze nie ten etap dla mnie ^^. Potrzebuje niezminiaturyzowanych elementow.

@Dali
Nie skorzystam z okazji : )

na poznańskiej jest jakis nowy

Ja elektronikę zamawiam z allegro.

Wielkie dzięki za ciekawe porady w tym temacie! Myślę, że z całą pewnością przyda mi się to :)

Pewnych rzeczy po prostu nie można wyjaśnić.

Dobra opcja

Na przyszłość polecam poszukać dobrego sklepu elektrycznego online. W dzisiejszych czasach jest tak dużo takich sklepów, że na pewno znajdziemy z jednym z nich to co potrzebujemy.

Na przyszłość polecam poszukać dobrego sklepu elektrycznego online. W dzisiejszych czasach jest tak dużo takich sklepów, że na pewno znajdziemy z jednym z nich to co potrzebujemy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org