sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LKS lekcewazy Puchar Polski...

Pojawia sie wielka szansa zeby w nastepnej rundzie do Lomzy przyjechal zespol 1-ligowy, a trener Lewandowski zamierza wystawic w meczu z Jeziorakiem 2 sklad. Ja rozumiem, ze ostatnio zawodnicy graja co 3 dni i chcieliby odpoczac, ale przeciez to jest 2 liga, a nie okregowka!!!! A taka szansa moze powtorzyc sie najwczesniej dopiero za rok...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LKS lekcewazy Puchar Polski...

Tak robi większość trenerów. Jaga grała też drugim składem. Co mi z jednego meczu pucharowego z I ligowcem , gdy mam chodzić na III ligę.

A ty lekceważysz ŁKS.

Nie LKS tylko ŁKS

Sorry za off-topic.

to ŁKS ma drugi skład?

18 w sobote Łomża grała z Opolem
4 dni pozniej meczyk ze Ślaskiem
25go długa droga i mecz z Motorem

I co teraz znowu maja w srode grac a w sobote umrzec na boisku ze Stalówką?

Ja uważam że dobrze robi Lewandowski... Najlepiej od razu odpaść z pucharu, przeciez to logiczne że MY(ŁKS) nie zdobędzie pucharu... im wcześniej odpaniemy tym będzie lepiej dla piłkarzy...troche więcej odpoczynku itd...

A czy to, że zagramy 2 zkładem oznacza, że odpaniemy z pucharu ? NIE. Więc niema co rozkminiać, zobaczymy o godzienie 19.

walczyc do konca o final!! :) doswiadczenie jakie zdobeda mlodzi pilkarze zaowocuje w przyszlosci.
przestancie pierd.o.lic

Zna ktoś wynik?

Forumowicze jak jest wyniki meczu??

3-1 w plecy ;/

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

To nie jest przegrana to kompromitacja.

Nie wiem czy wiecie, ale za awans do następnej rundy PZPN płaci całkiem niezły grosik. No tak, ale w naszym klubie kasy do oporu. A w następnej rundzie z pierwszoligowcem gralibyśmy u siebie. No, ale popij wodą.
Oby w sobotę też wygrał gospodarz!!!!!!!!!!

AZAZEL

Nie ma wyjścia , w sobotę trzeba wygrać. Jak nie ze Stalówką , to z kim? Na pucharze podobno Kudrycki dał kichę.

a znacie to: Czy wygrywasz, czy nie...

chu(J) z wynikami, ŁKS jesteśmy z Wami!

5510 nie kojarze , hahahaha

___POLAK___TO___JA___

no i mowilem,ze bedzie w dupe...

do Ptysia80: tak dla Twojej informacji, chwilowo jestem w USA i nie wiem, czy wiesz, ale tu w klawiaturze nie ma polskich znakow...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Rozumiem, zwracam honor.

Lewandoski miał rację odpuszczając sobie puchar, ąby utrzymać się w II lidze i spać spokojnie na wiosnę muszą zdobyć jak najwięcej punktów teraz, a nie bujać się po meczach pucharowych :)

Niestety, ale już od dłuższego czasu często można zauważyć podobne szopki w rozgrywkach o Puchar Polski - kiedy to ni skąd ni zowąd np. renomowana drużyna pierwszoligowa nagle gładko przegrywa z III-o lub nawet IV-to ligowym zespołem. A wiec na tym tle ta ostatnia porażka naszego ŁKS-u wcale nie powinna być tu jakimś zaskoczeniem.
Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że ten puchar nie jest tam już aż w tak wielkim poważaniu.

A co do 'availability'(dostępności?) polskich znaków, to (jak widzicie) mają się one tu, w Stanach, nawet całkiem nieźle ..:D. Trzeba się tylko do tego trochę przyłożyć.
wychu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org