niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LKS lekcewazy Puchar Polski...

Pojawia sie wielka szansa zeby w nastepnej rundzie do Lomzy przyjechal zespol 1-ligowy, a trener Lewandowski zamierza wystawic w meczu z Jeziorakiem 2 sklad. Ja rozumiem, ze ostatnio zawodnicy graja co 3 dni i chcieliby odpoczac, ale przeciez to jest 2 liga, a nie okregowka!!!! A taka szansa moze powtorzyc sie najwczesniej dopiero za rok...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LKS lekcewazy Puchar Polski...

Tak robi większość trenerów. Jaga grała też drugim składem. Co mi z jednego meczu pucharowego z I ligowcem , gdy mam chodzić na III ligę.

A ty lekceważysz ŁKS.

Nie LKS tylko ŁKS

Sorry za off-topic.

to ŁKS ma drugi skład?

18 w sobote Łomża grała z Opolem
4 dni pozniej meczyk ze Ślaskiem
25go długa droga i mecz z Motorem

I co teraz znowu maja w srode grac a w sobote umrzec na boisku ze Stalówką?

Ja uważam że dobrze robi Lewandowski... Najlepiej od razu odpaść z pucharu, przeciez to logiczne że MY(ŁKS) nie zdobędzie pucharu... im wcześniej odpaniemy tym będzie lepiej dla piłkarzy...troche więcej odpoczynku itd...

A czy to, że zagramy 2 zkładem oznacza, że odpaniemy z pucharu ? NIE. Więc niema co rozkminiać, zobaczymy o godzienie 19.

walczyc do konca o final!! :) doswiadczenie jakie zdobeda mlodzi pilkarze zaowocuje w przyszlosci.
przestancie pierd.o.lic

Zna ktoś wynik?

Forumowicze jak jest wyniki meczu??

3-1 w plecy ;/

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

To nie jest przegrana to kompromitacja.

Nie wiem czy wiecie, ale za awans do następnej rundy PZPN płaci całkiem niezły grosik. No tak, ale w naszym klubie kasy do oporu. A w następnej rundzie z pierwszoligowcem gralibyśmy u siebie. No, ale popij wodą.
Oby w sobotę też wygrał gospodarz!!!!!!!!!!

AZAZEL

Nie ma wyjścia , w sobotę trzeba wygrać. Jak nie ze Stalówką , to z kim? Na pucharze podobno Kudrycki dał kichę.

a znacie to: Czy wygrywasz, czy nie...

chu(J) z wynikami, ŁKS jesteśmy z Wami!

5510 nie kojarze , hahahaha

___POLAK___TO___JA___

no i mowilem,ze bedzie w dupe...

do Ptysia80: tak dla Twojej informacji, chwilowo jestem w USA i nie wiem, czy wiesz, ale tu w klawiaturze nie ma polskich znakow...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Rozumiem, zwracam honor.

Lewandoski miał rację odpuszczając sobie puchar, ąby utrzymać się w II lidze i spać spokojnie na wiosnę muszą zdobyć jak najwięcej punktów teraz, a nie bujać się po meczach pucharowych :)

Niestety, ale już od dłuższego czasu często można zauważyć podobne szopki w rozgrywkach o Puchar Polski - kiedy to ni skąd ni zowąd np. renomowana drużyna pierwszoligowa nagle gładko przegrywa z III-o lub nawet IV-to ligowym zespołem. A wiec na tym tle ta ostatnia porażka naszego ŁKS-u wcale nie powinna być tu jakimś zaskoczeniem.
Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że ten puchar nie jest tam już aż w tak wielkim poważaniu.

A co do 'availability'(dostępności?) polskich znaków, to (jak widzicie) mają się one tu, w Stanach, nawet całkiem nieźle ..:D. Trzeba się tylko do tego trochę przyłożyć.
wychu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org