Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LKS lekcewazy Puchar Polski... |
Pojawia sie wielka szansa zeby w nastepnej rundzie do Lomzy przyjechal zespol 1-ligowy, a trener Lewandowski zamierza wystawic w meczu z Jeziorakiem 2 sklad. Ja rozumiem, ze ostatnio zawodnicy graja co 3 dni i chcieliby odpoczac, ale przeciez to jest 2 liga, a nie okregowka!!!! A taka szansa moze powtorzyc sie najwczesniej dopiero za rok... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LKS lekcewazy Puchar Polski... |
Tak robi większość trenerów. Jaga grała też drugim składem. Co mi z jednego meczu pucharowego z I ligowcem , gdy mam chodzić na III ligę.
|
|
A ty lekceważysz ŁKS. Nie LKS tylko ŁKS Sorry za off-topic.
|
|
to ŁKS ma drugi skład?
|
|
18 w sobote Łomża grała z Opolem 4 dni pozniej meczyk ze Ślaskiem 25go długa droga i mecz z Motorem I co teraz znowu maja w srode grac a w sobote umrzec na boisku ze Stalówką?
|
|
Ja uważam że dobrze robi Lewandowski... Najlepiej od razu odpaść z pucharu, przeciez to logiczne że MY(ŁKS) nie zdobędzie pucharu... im wcześniej odpaniemy tym będzie lepiej dla piłkarzy...troche więcej odpoczynku itd...
|
|
A czy to, że zagramy 2 zkładem oznacza, że odpaniemy z pucharu ? NIE. Więc niema co rozkminiać, zobaczymy o godzienie 19.
|
|
walczyc do konca o final!! :) doswiadczenie jakie zdobeda mlodzi pilkarze zaowocuje w przyszlosci. przestancie pierd.o.lic
|
|
Zna ktoś wynik?
|
|
Forumowicze jak jest wyniki meczu??
|
|
3-1 w plecy ;/ 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
To nie jest przegrana to kompromitacja. Nie wiem czy wiecie, ale za awans do następnej rundy PZPN płaci całkiem niezły grosik. No tak, ale w naszym klubie kasy do oporu. A w następnej rundzie z pierwszoligowcem gralibyśmy u siebie. No, ale popij wodą. Oby w sobotę też wygrał gospodarz!!!!!!!!!! AZAZEL
|
|
Nie ma wyjścia , w sobotę trzeba wygrać. Jak nie ze Stalówką , to z kim? Na pucharze podobno Kudrycki dał kichę.
|
|
a znacie to: Czy wygrywasz, czy nie... chu(J) z wynikami, ŁKS jesteśmy z Wami!
|
|
5510 nie kojarze , hahahaha ___POLAK___TO___JA___
|
|
no i mowilem,ze bedzie w dupe... do Ptysia80: tak dla Twojej informacji, chwilowo jestem w USA i nie wiem, czy wiesz, ale tu w klawiaturze nie ma polskich znakow... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Rozumiem, zwracam honor.
|
|
Lewandoski miał rację odpuszczając sobie puchar, ąby utrzymać się w II lidze i spać spokojnie na wiosnę muszą zdobyć jak najwięcej punktów teraz, a nie bujać się po meczach pucharowych :)
|
|
Niestety, ale już od dłuższego czasu często można zauważyć podobne szopki w rozgrywkach o Puchar Polski - kiedy to ni skąd ni zowąd np. renomowana drużyna pierwszoligowa nagle gładko przegrywa z III-o lub nawet IV-to ligowym zespołem. A wiec na tym tle ta ostatnia porażka naszego ŁKS-u wcale nie powinna być tu jakimś zaskoczeniem. Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że ten puchar nie jest tam już aż w tak wielkim poważaniu. A co do 'availability'(dostępności?) polskich znaków, to (jak widzicie) mają się one tu, w Stanach, nawet całkiem nieźle ..:D. Trzeba się tylko do tego trochę przyłożyć. wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |