Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przemoc nie może być usprawiedliwiona |
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/493531,Grozi-nam-gwaltowny-wzrost-zachorowan-na-odre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przemoc nie może być usprawiedliwiona |
Panie krawcowe na Mazowieckiej FAMA Extra obsługa i profesjonalizm!!!!
|
|
Ten czarny jest przecudowny. Mam nadzieje, ze szybko znajdzie dom. Popytam znajomych czy ktos nie szuka psiaka.
|
|
monitor opłata adopcyjna to 30 zł.
|
|
pani wysoka blondynka z apteki na Małachowskiego ;) co do pań z poczty na Ks. Janusza, to podzielam niezrozumienie dla tej kandydatury :D
|
|
U mnie wszystko działa.
|
|
Ktoś sie wybiera ? rudy błazen z druhem
|
|
Ełnuch też by się przydał.
|
|
BRAK NICKA nie komentuj jak nie masz pewnosci co do sytuacji. Nie ma o czym glosno mowic - nie bylo Cie tam to siedz cicho, zginely dwie osoby wiec to chyba wystarczajacy powod aby sie nie udzielac. Po zdjeciach nie widac zeby byla tam gora albo luk, po za tym trasa byla i pewnie nadal jest zle oznakowana o czym trabia wszyscy na okolo. Uszanujcie rodziny zmarlych i nie róbcie tu dochodzenia bo od tego jest ktos inny....
|
|
@venezia, a gdzie tam jest "sąsiedni salon kosmetyczny"?
|
|
Kim była ta dziewczyna?
|
|
To byłem ja :p
|
|
wesele bylo Perła i tam puiszczali
|
|
Pamietaj spiesz sie powoli. Takie szybkie zap... prowadzi wlasnie do wypadkow . Dlaczego jadac na drodze ,gdzie mozna jechac 90 km , jade ok 100 . Ci wiecznie spieszacy sie wyprzedzaja ,na sile ,mimo zakazow . i zajezdzaja droge. Stwarzajc zagrozenie , powinno sie dzwonic na MO
|
|
W linku od Kukulka czytamy o liczbie zachorowań na choroby zakaźne. Jaki wniosek z tego? Mamy obowiązkowe szczepienia i szczepimy dzieci a liczba przypadków chorób zakaźnych wzrosła, dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie. Bo wciskają nam ciemnotę. Lekarka nie chciała mi podpisać oświadczenia, że jak zaszczepię to mi zagwarantuje, że moje dziecko nie zachoruje na tą właśnie chorobę a jak zachoruje to sama mi wypłaci odszkodowanie. Znajdźcie takiego chętnego lekarza. Powodzenia. Powtarzam moją opinię. DZIECI SZCZEPIMY JAK ZACZNĄ CHODZIĆ I MÓWIĆ, BO WTEDY RYZYKO POWIKŁAŃ JEST MNIEJSZE, SZCZEPIMY SZCZEPIONKAMI POJEDYNCZYMI, BEZ RTĘCI I CAŁA FILOZOFIA.
|
|
W pracy poglądowej od kukulka czytamy: mimo szczepień na krztusiec ich liczba wzrasta. Odpowiedź 29 lipca o 14.14
|
|
jest ładny ale wolałbym coś ciekawszego to żadna rewelacja może 2-3 lata temu teraz to może każdy takiego rozbitka polepić i jazda Kasia..
|
|
Witam czy może ktoś z państwa jutro w godzinach porannych wybiera się do Olsztyna i ma wolne miejsce?
|
|
lewy pas służy do wyprzedzania, albo do jazdy do najbliższego skrętu w lewo!!! Popieram apel ! ZWOLNIĆ LEWY PAS !!!! rudy błazen z druhem
|
|
sluchaj jesli bedziesz jechac z lomzy autem to najlepiej jechac przez ostroleke pozniej musisz kierowac sie na serock a pozniej na nowy dwor i jak bedziesz juz na tej drodze szybkiego ruchu musisz zjechac na droge 64 i leciec w kierunku nowego dworu i bedzie po drodze :) a jesli chodzi i dojzad autobusowy to niewiem z tego co pisza na lotnisku to jedynie z wawy z powisla chyba dojezdzaja
|
|
krejzolka kiedyś może z 10 lat temu , wpadła mi w oko pewna dziewczyna i o tak sobie zagadałem dziewczynę z tego forum. i okazało się że to ta właśnie dziewczyna którą utkwiła mi w pamięci dziesięć lat temu:))))) Reasumując spotkałem się z nią..... do końca swych dni zapamiętam te spotkanie;)
|
|
nie stać ją na mnie
|
|
kiedy ochotę na spacer lewym pasem to se go urządzam
|
|
Ja na wyprawy za miasto zabieram pełen plecak i z pełnym plecakiem papierków i butelek wracam, innym też to zalecam. Niestety jest dużo brudasów, po których walają się śmieci, wystarczy spojrzeć po okolicznych lasach, nad rzeką czy Bonie.
|
|
Witam .Byłam przejazdem na łomżyńskiej plaży , chciałam na chwile tyko posiedzieć ,zastałam tam kupę śmieci . to jest bardzo przykre że młodzi ludzie (bo większość to młodzi)po kilku godzinnym wypoczynku zostawiają taki śmietnik. Gdzie tutaj jest wychowanie w rodzinie i przygotowanie dożycia w środowisku . Sami sobie robimy zagładę ,widzimy nieudolność naszych pokoleń . To jest PRZYGNĘBIAJĄCE . Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |