czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamisci kasy już nie mają!

Zez sie dolaczyl?
No tak.Caly tydzien nie bylo qtasa.
Zapracowany biedaczek w szalecie miejskim przy pl.Niepodlegosci.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamisci kasy już nie mają!

To może i mnie , tak z ciekawości napiszecie o co chodzi ?
Co was , aż tak bulwersuje ?

Bo widzę , że zbieracie jakieś plotki , to może razem się pośmiejemy , dlaczego nie napisać tych waszych rewelacji tu na forum ?

Uściśnijmy całą sprawę ostatnim frajerem i nieudacznikiem jest gościu który założył takowy temat.
Ponieważ takie zajście w ogóle nie miało miejsce a ten który założył ten post jest zwykłym kłamcą i to tyle w temacie.
Oglądając na kamerach 4krotnie widać jak pani tańcząca na parkiecie z premedytacją tarasuje swoim tyłkiem przejście chłopakowi który niesie tacę z piwami oraz napojami no ta bene byli kiedyś parą i wówczas dochodzi do wymiany zdań i na tym się kończy cała afera a obecny i teraźniejszy goguś tej pani zazdrosny wymianą zdań między byłymi znajomymi ubzdurał sobie i przyleciał do ochrony z fantazjami o napaści na jego dziewczynę czego wcale nie było!!!
Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie zeby pisać takie kłamstwa na forum.
Skoro była napaść na klientkę i kopniak to czemu ofiaro losu nie zgłosiłeś tego na policję przecież mamy w Yamie monitoring i wszystko widać całą sytuację jak na dłoni sam to przecież oglądałeś!
A jeżeli ktoś chce zobaczyć jak zachowuje się pani tego oszołoma to zapraszamy do Yamy na obejrzenie filmu:)

Ochrona Yam.

Figa ladnie prosze :)

Smog w N Yorku?

aha...co trzeba sobie myslec, zeby w profilu napisac adam(oczywiscie kto mnie pozna skoro zmienie imie;) )
a pozniej pisac zobaczyłam.

Skrzyzowanie i ta ulica poprzebudowie jest wogule dziwna ,dziwnie przechodzi w jezdnie o jednym kierunku jazdy.Male miasto ,ruch w godzinach szczytu jak w wielkim miescie . Najbardziej zauwazam te blady w projektowaniu ,brakiem myslenia wyprzedzajacego przyszlosc . Wystarczy na chwile wyjechac z miasta ,powrocic i wtedy widac co jest naprawde zle zrobione ,np: dziwi mnie bardzo ul zawadzka rondo jakiegos tam swietego ,przy banku pko jadac w gore z jezdni dwupasmowej przechodzi w jedna i skrzyzowanie do kosciola i na osiedle . Mam pytanie do wladz miasta dlaczego brak dalej jezdni o dwoch pasach ruchu ,moim zdaniem powinna ona byc do szosy do mezenina ,a kosciol nie powinen stac w w tym miejscu tylko poza pasem ruchu Janko nimh napisał(a):

Bardzo trudno wyjechac jest z ul.Ks.Anny ,grozi to stłuczką z samochodem jadącym od strony Zambrowa pasem wewnętrznym.Jeżeli się zatrzymasz to możesz zostac trafiony od jadącego od strony miasta pasem wewnętrznym.Pas wewnętrzny od strony Zambrowa powinien byc tylko jako skręt w Ks.Anny,ale niestety jest oznaczony jako skręcający i dla jadących prosto.(bardzo często dochodzi w tym miejscu do kolizji, jako doswiadczony kierowca wieżdzam tam z obawą )

re' adalol żle zrozumiałeś mój wpis.
zapraszamy do obejrzenia filmu osoby biorące udział w zdarzeniu. I tylko im mozemy nagranie udostepnić jak również na wniosek policji i prokuratury.
przez tyle lat działania Yam Caffe, nigdy nagranie z monitoringu nie zostało upublicznione.
Pozdrawiamy i zapraszamy:)

Dziękuję za wskazanie miejsca .Znalazł się.

niektórych inteligencja sięga zenitu.. potrzebne jest forum dla osób, które nie potrafią normalnie pisać.

podaj mi club w którym wszystko jest idealne. ktoś tu mierzy innych swoją miarą. i nic nie widzę pomysłowego w ,, Jacy klienci taka obsługa" ktoś musi być mądrzejszy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org