Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamisci kasy już nie mają! |
Zez sie dolaczyl? No tak.Caly tydzien nie bylo qtasa. Zapracowany biedaczek w szalecie miejskim przy pl.Niepodlegosci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamisci kasy już nie mają! |
To może i mnie , tak z ciekawości napiszecie o co chodzi ? Co was , aż tak bulwersuje ? Bo widzę , że zbieracie jakieś plotki , to może razem się pośmiejemy , dlaczego nie napisać tych waszych rewelacji tu na forum ?
|
|
Uściśnijmy całą sprawę ostatnim frajerem i nieudacznikiem jest gościu który założył takowy temat. Ponieważ takie zajście w ogóle nie miało miejsce a ten który założył ten post jest zwykłym kłamcą i to tyle w temacie. Oglądając na kamerach 4krotnie widać jak pani tańcząca na parkiecie z premedytacją tarasuje swoim tyłkiem przejście chłopakowi który niesie tacę z piwami oraz napojami no ta bene byli kiedyś parą i wówczas dochodzi do wymiany zdań i na tym się kończy cała afera a obecny i teraźniejszy goguś tej pani zazdrosny wymianą zdań między byłymi znajomymi ubzdurał sobie i przyleciał do ochrony z fantazjami o napaści na jego dziewczynę czego wcale nie było!!! Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie zeby pisać takie kłamstwa na forum. Skoro była napaść na klientkę i kopniak to czemu ofiaro losu nie zgłosiłeś tego na policję przecież mamy w Yamie monitoring i wszystko widać całą sytuację jak na dłoni sam to przecież oglądałeś! A jeżeli ktoś chce zobaczyć jak zachowuje się pani tego oszołoma to zapraszamy do Yamy na obejrzenie filmu:) Ochrona Yam.
|
|
Figa ladnie prosze :)
|
|
Smog w N Yorku?
|
|
aha...co trzeba sobie myslec, zeby w profilu napisac adam(oczywiscie kto mnie pozna skoro zmienie imie;) ) a pozniej pisac zobaczyłam.
|
|
Skrzyzowanie i ta ulica poprzebudowie jest wogule dziwna ,dziwnie przechodzi w jezdnie o jednym kierunku jazdy.Male miasto ,ruch w godzinach szczytu jak w wielkim miescie . Najbardziej zauwazam te blady w projektowaniu ,brakiem myslenia wyprzedzajacego przyszlosc . Wystarczy na chwile wyjechac z miasta ,powrocic i wtedy widac co jest naprawde zle zrobione ,np: dziwi mnie bardzo ul zawadzka rondo jakiegos tam swietego ,przy banku pko jadac w gore z jezdni dwupasmowej przechodzi w jedna i skrzyzowanie do kosciola i na osiedle . Mam pytanie do wladz miasta dlaczego brak dalej jezdni o dwoch pasach ruchu ,moim zdaniem powinna ona byc do szosy do mezenina ,a kosciol nie powinen stac w w tym miejscu tylko poza pasem ruchu Janko nimh napisał(a):
|
|
Bardzo trudno wyjechac jest z ul.Ks.Anny ,grozi to stłuczką z samochodem jadącym od strony Zambrowa pasem wewnętrznym.Jeżeli się zatrzymasz to możesz zostac trafiony od jadącego od strony miasta pasem wewnętrznym.Pas wewnętrzny od strony Zambrowa powinien byc tylko jako skręt w Ks.Anny,ale niestety jest oznaczony jako skręcający i dla jadących prosto.(bardzo często dochodzi w tym miejscu do kolizji, jako doswiadczony kierowca wieżdzam tam z obawą )
|
|
re' adalol żle zrozumiałeś mój wpis. zapraszamy do obejrzenia filmu osoby biorące udział w zdarzeniu. I tylko im mozemy nagranie udostepnić jak również na wniosek policji i prokuratury. przez tyle lat działania Yam Caffe, nigdy nagranie z monitoringu nie zostało upublicznione. Pozdrawiamy i zapraszamy:)
|
|
Dziękuję za wskazanie miejsca .Znalazł się.
|
|
niektórych inteligencja sięga zenitu.. potrzebne jest forum dla osób, które nie potrafią normalnie pisać.
|
|
podaj mi club w którym wszystko jest idealne. ktoś tu mierzy innych swoją miarą. i nic nie widzę pomysłowego w ,, Jacy klienci taka obsługa" ktoś musi być mądrzejszy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |