czwartek, 29 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamisci kasy już nie mają!

Zez sie dolaczyl?
No tak.Caly tydzien nie bylo qtasa.
Zapracowany biedaczek w szalecie miejskim przy pl.Niepodlegosci.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamisci kasy już nie mają!

To może i mnie , tak z ciekawości napiszecie o co chodzi ?
Co was , aż tak bulwersuje ?

Bo widzę , że zbieracie jakieś plotki , to może razem się pośmiejemy , dlaczego nie napisać tych waszych rewelacji tu na forum ?

Uściśnijmy całą sprawę ostatnim frajerem i nieudacznikiem jest gościu który założył takowy temat.
Ponieważ takie zajście w ogóle nie miało miejsce a ten który założył ten post jest zwykłym kłamcą i to tyle w temacie.
Oglądając na kamerach 4krotnie widać jak pani tańcząca na parkiecie z premedytacją tarasuje swoim tyłkiem przejście chłopakowi który niesie tacę z piwami oraz napojami no ta bene byli kiedyś parą i wówczas dochodzi do wymiany zdań i na tym się kończy cała afera a obecny i teraźniejszy goguś tej pani zazdrosny wymianą zdań między byłymi znajomymi ubzdurał sobie i przyleciał do ochrony z fantazjami o napaści na jego dziewczynę czego wcale nie było!!!
Trzeba mieć naprawdę nie po kolei w głowie zeby pisać takie kłamstwa na forum.
Skoro była napaść na klientkę i kopniak to czemu ofiaro losu nie zgłosiłeś tego na policję przecież mamy w Yamie monitoring i wszystko widać całą sytuację jak na dłoni sam to przecież oglądałeś!
A jeżeli ktoś chce zobaczyć jak zachowuje się pani tego oszołoma to zapraszamy do Yamy na obejrzenie filmu:)

Ochrona Yam.

Figa ladnie prosze :)

Smog w N Yorku?

aha...co trzeba sobie myslec, zeby w profilu napisac adam(oczywiscie kto mnie pozna skoro zmienie imie;) )
a pozniej pisac zobaczyłam.

Skrzyzowanie i ta ulica poprzebudowie jest wogule dziwna ,dziwnie przechodzi w jezdnie o jednym kierunku jazdy.Male miasto ,ruch w godzinach szczytu jak w wielkim miescie . Najbardziej zauwazam te blady w projektowaniu ,brakiem myslenia wyprzedzajacego przyszlosc . Wystarczy na chwile wyjechac z miasta ,powrocic i wtedy widac co jest naprawde zle zrobione ,np: dziwi mnie bardzo ul zawadzka rondo jakiegos tam swietego ,przy banku pko jadac w gore z jezdni dwupasmowej przechodzi w jedna i skrzyzowanie do kosciola i na osiedle . Mam pytanie do wladz miasta dlaczego brak dalej jezdni o dwoch pasach ruchu ,moim zdaniem powinna ona byc do szosy do mezenina ,a kosciol nie powinen stac w w tym miejscu tylko poza pasem ruchu Janko nimh napisał(a):

Bardzo trudno wyjechac jest z ul.Ks.Anny ,grozi to stłuczką z samochodem jadącym od strony Zambrowa pasem wewnętrznym.Jeżeli się zatrzymasz to możesz zostac trafiony od jadącego od strony miasta pasem wewnętrznym.Pas wewnętrzny od strony Zambrowa powinien byc tylko jako skręt w Ks.Anny,ale niestety jest oznaczony jako skręcający i dla jadących prosto.(bardzo często dochodzi w tym miejscu do kolizji, jako doswiadczony kierowca wieżdzam tam z obawą )

re' adalol żle zrozumiałeś mój wpis.
zapraszamy do obejrzenia filmu osoby biorące udział w zdarzeniu. I tylko im mozemy nagranie udostepnić jak również na wniosek policji i prokuratury.
przez tyle lat działania Yam Caffe, nigdy nagranie z monitoringu nie zostało upublicznione.
Pozdrawiamy i zapraszamy:)

Dziękuję za wskazanie miejsca .Znalazł się.

niektórych inteligencja sięga zenitu.. potrzebne jest forum dla osób, które nie potrafią normalnie pisać.

podaj mi club w którym wszystko jest idealne. ktoś tu mierzy innych swoją miarą. i nic nie widzę pomysłowego w ,, Jacy klienci taka obsługa" ktoś musi być mądrzejszy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Sprzedam działkę 885 m2 - Nowogród ul. Sikorskiego 10: asfalt, ogrodzenie, prąd, woda podłączone, kanalizacja i internet w ulicy, studnia, drewniana zabudowa do rozbiórki.
tel. 508323862, 539908593
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org