Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile za śmieci????? |
Z dobrobytu by nie uciekł. Pewnie leży sobie teraz przed telewizorem i się śmieje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile za śmieci????? |
Treść jest ukryta
|
|
te wszystkie łomzyńskie uczelnie to sa dobre dla starych wyperdziochów którzy mają juz dobra robotę a tylko potrzebny jest im kwit ,że skończyli studia i mają magistra po to aby młodsi ich z tych intratnych stołków nie wykopali. Natomiast wszyscy inni młodsi którzy się na te uczlenie decyduja to ludzie bez ambicji którzy nie są w stanie sporstac wymaganiom nauczania na renomowanych uczelniach. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
przesyłam swój adres jocker_1@o2.pl, dzieki za pomoc.
|
|
Moim zdaniem nie ma nic zlego w fakcie, ze uczelnia zarabia kase. Natomiast nie rozumiem, czemu zawsze ma sie to odbywac kosztem poziomu ksztalcenia? Czy na ksztalceniu na wysokim poziomie nie da sie zarobic? Powiedzialbym, ze wrecz przeciwnie. W koncu szkoly, ktore maja swietna renome, licza sobie o wiele wiecej za mozliwosc nauki w swoich murach. rudy błazen z druhem
|
|
|
jak co dzień mój głos mają
|
|
|
Na ten temat w innych tematach :D Sorry za to zdanie :)
|
|
BRAK NICKA to na co czekasz ruszaj otwieraj .... Szkoda że większość tutaj wypowiadających się to zwykłe szaraki bez pomysłu na życie a jedyną rozrywką jaką widzą to 'cwaniakowanie' na owym forum. Przed otworzeniem jeszcze baru zawiść tak biła z większości wypowiadających się tutaj 'ludzi' i dalej bije... czemu ? bo już ponad 3 lata minęły ja widać dobrze się mam :) a trolle dalej w miejscu stoją :) za jakiś czas znowu napiszę o sprzedaniu lokalu aby zbulwersować was do 'podbijania' danego tematu(każdy wpis daję darmową reklamę) :) Wesołych Świąt :) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |