Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piotr Najsztub uniewinniony |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piotr Najsztub uniewinniony |
albo choj se obetnij i przyszyj do czola
|
|
Znam sytuacje w której dziewczyna uciekła z katolickiego domu. Jej katolicka rodzina przez miesiąc prowadziła poszukiwania i odchodziła od zmysłów. Dziewczyna po miesiącu się odnalazła ale do domu już nie wróciła. Kontynuując swoje kurewstwo maiła w dupie swoją religijną Łomżyńską rodzinę w której została wychowana i od której ostatecznie uciekła nie bez przyczyny. Taki ten katolicyzm na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej jest fałszywy że aż trudno w to uwierzyć. ... ... To jest Kościół pozorantów - kapłanów - księży - Ojców duchowych przerzucających swoją odpowiedzialność za deprawację zdezorientowanych ludzi na tych których ta deprawacja spycha na margines społeczno ekonomiczny a raczej na krawędź życia nie tylko życia w parafialnym Kościele. O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
Jak nie masz odbytej obowiązkowej służby wojskowej to zapomnij. Ja jeździłem do Białego do Wawy i nic nie wskórałem jedynie Cię zapiszą na listę chętnych. Jak to mówią kryzys jest i nie ma pieniędzy na przeszkolenia.
|
|
Po co test? A żeby za kasą nie siedział taki tłumok jak autor tematu? Wczoraj robiłem zakupy w Polo, wyłożyłem już wszystko na taśmę przy kasie i czekam, Pani, która mnie obsługiwała grzecznie przeprosiła i kazała chwilę zaczekać, bo w kasie skończył się druk, czekam więc aż w/w Pani go wreszcie przyniesie i zainstaluje w maszynie, trochę czasu upłynęło ale w końcu to nastąpiło, za mną stworzyła się niezła kolejka bo dodam, że tylko ta właśnie kasa była czynna, nie wiedzieć gdzie podziała się reszta ekspedientek a ruch w sklepie był spory. Wreszcie towar został policzony na końcu poprosiłem jeszcze o papierosy, no i dopiero się zaczęło, Pani motała się z otwarciem gabloty od fajek, krzyczała na cały sklep do zbunkrowanej gdzieś między półkami koleżanki jak się to otwiera, okazało się, że kluczykiem a kluczyk był w zamku :D No więc nasza bohaterka uporała się z tym diabelskim urządzeniem :) Ale podała mi zupełnie inną markę fajek niż te które chciałem, machnąłem na to ręką zapłaciłem i wyszedłem, ludzie w kolejce za mną gotowali się ze złości na taką właśnie pracownicę, której nie sprawdzano żadnymi testami, a na pewno nie psychologicznymi :-) Pozdrawiam serdecznie Panią ekspedientkę z Polo :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pierwszego maja będzie pochód z chorągiewkami. I trzy kółka w koło katedry.
|
|
martuchnam nie obrażaj się, to było w formie żartu tylko źle to ujęłem. Sorki...
|
|
Mnie też w pasowało w Piszu, było grubo :-)
|
|
11 post:):) Szybko pniesz się w górę cenzuraa:)
|
|
Mam taką sytuację nie inną, że muszę zrezygnować z wesele i niestety, żeby odzyskać zaliczkę w kwocie 1000 zł ktoś musi się pojawić w zamian a nie, że ja komuś za free salę odstępuję, bo inna para też musi zadatek wpłacić. Teraz się nic w ciemno nie załatwia.
|
|
DoPrze 68?? Gdzie ty o tym słyszałeś ???
|
|
Autor: santreo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Co ty za głupoty opowiadasz, ten prąd odbiera PGE i sprzedaje. Za duże koszty samemu rozprowadzac ten prąd.
|
|
|
tereska25 skończyłaś chociaż 1 klasę podstawówki pusta jesteś jak bęben.
|
|
Dokładnie, wyborowa...wyborna :)
|
|
PKPN ?
|