sobota, 24 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piotr Najsztub uniewinniony

?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piotr Najsztub uniewinniony

albo choj se obetnij i przyszyj do czola

Znam sytuacje w której dziewczyna uciekła z katolickiego domu.

Jej katolicka rodzina przez miesiąc prowadziła poszukiwania i odchodziła od zmysłów.

Dziewczyna po miesiącu się odnalazła ale do domu już nie wróciła. Kontynuując swoje kurewstwo maiła w dupie swoją religijną Łomżyńską rodzinę w której została wychowana i od której ostatecznie uciekła nie bez przyczyny.

Taki ten katolicyzm na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej jest fałszywy że aż trudno w to uwierzyć. ...

... To jest Kościół pozorantów - kapłanów - księży - Ojców duchowych przerzucających swoją odpowiedzialność za deprawację zdezorientowanych ludzi na tych których ta deprawacja spycha na margines społeczno ekonomiczny a raczej na krawędź życia nie tylko życia w parafialnym Kościele.

O czym to świadczy ...

Kasia..

Jak nie masz odbytej obowiązkowej służby wojskowej to zapomnij. Ja jeździłem do Białego do Wawy i nic nie wskórałem jedynie Cię zapiszą na listę chętnych. Jak to mówią kryzys jest i nie ma pieniędzy na przeszkolenia.

Po co test? A żeby za kasą nie siedział taki tłumok jak autor tematu? Wczoraj robiłem zakupy w Polo, wyłożyłem już wszystko na taśmę przy kasie i czekam, Pani, która mnie obsługiwała grzecznie przeprosiła i kazała chwilę zaczekać, bo w kasie skończył się druk, czekam więc aż w/w Pani go wreszcie przyniesie i zainstaluje w maszynie, trochę czasu upłynęło ale w końcu to nastąpiło, za mną stworzyła się niezła kolejka bo dodam, że tylko ta właśnie kasa była czynna, nie wiedzieć gdzie podziała się reszta ekspedientek a ruch w sklepie był spory. Wreszcie towar został policzony na końcu poprosiłem jeszcze o papierosy, no i dopiero się zaczęło, Pani motała się z otwarciem gabloty od fajek, krzyczała na cały sklep do zbunkrowanej gdzieś między półkami koleżanki jak się to otwiera, okazało się, że kluczykiem a kluczyk był w zamku :D No więc nasza bohaterka uporała się z tym diabelskim urządzeniem :) Ale podała mi zupełnie inną markę fajek niż te które chciałem, machnąłem na to ręką zapłaciłem i wyszedłem, ludzie w kolejce za mną gotowali się ze złości na taką właśnie pracownicę, której nie sprawdzano żadnymi testami, a na pewno nie psychologicznymi :-)

Pozdrawiam serdecznie Panią ekspedientkę z Polo :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Pierwszego maja będzie pochód z chorągiewkami. I trzy kółka w koło katedry.

martuchnam nie obrażaj się, to było w formie żartu tylko źle to ujęłem. Sorki...

Mnie też w pasowało w Piszu, było grubo :-)

11 post:):)

Szybko pniesz się w górę cenzuraa:)

Mam taką sytuację nie inną, że muszę zrezygnować z wesele i niestety, żeby odzyskać zaliczkę w kwocie 1000 zł ktoś musi się pojawić w zamian a nie, że ja komuś za free salę odstępuję, bo inna para też musi zadatek wpłacić. Teraz się nic w ciemno nie załatwia.

DoPrze 68?? Gdzie ty o tym słyszałeś ???

Autor: santreo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Co ty za głupoty opowiadasz, ten prąd odbiera PGE i sprzedaje. Za duże koszty samemu rozprowadzac ten prąd.

http://www.youtube.com/watch?v=009_X5jVM2c&feature=related

tereska25 skończyłaś chociaż 1 klasę podstawówki pusta jesteś jak bęben.

Dokładnie, wyborowa...wyborna :)

PKPN ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org