Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liczysz na wdzięczność pis? Zapomnij. GetBack się przekonał. |
wpm a tu Cię zdziwię kolego wiem akurat co to jest ponieważ prowadzę taką działalność już 10 lat :-) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liczysz na wdzięczność pis? Zapomnij. GetBack się przekonał. |
No i czekamy na relację z warunków pobytu, oraz obfitości śniadania. Pozdr. My tu mieszkający raczej rzadko korzystamy:) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Re: Brzeczyszczykiewicz Ten komis raz jest, potem nika.
|
|
Czy Będą w Polsce samosądy zniecierpliwionych/oburzonych wymiarem niesprawiedliwości? Kościół w Polsce dalej jest jak PZPRowski folwark tylko zmienił się zarząd tworzący świńskie układy. Ciemiężcy zmienili barwy z czerwonych na czarno niebieskie. Mamy do czynienia z sytuacją jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " Ponad 2000 lat naszej ery - naszej cywilizacji zbudowanej na ukrzyżowaniu prawdy blisko 2000 lat prawa ewoluującego na chrześcijańskiej drodze Europy prawa służącego europejskiej cywilizacji krzyża. Dokąd ta poparta prawem droga krzyżowa nas prowadzi? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Klawiatura mi się jebie. Re: Brzeczyszczykiewicz Ten komis raz jest, potem znika.
|
|
II lepszy
|
|
JUż nie aktualne
|
|
Lomzynscy adwokaci sa wspaniali,ale do jednego,brania kasy. Pozatym adwokat jest tylko potrzebny jak jestes winny/a,jesli sprawe mozna samemu zalatwic to poco im kieszenie nabijac.
|
|
Cieszę się, że komuś ta wiedza się przyda :) Ja tak samo nie mam zielonego pojęcia jak wygląda sprawa z hotelami w moim mieście. Metodą prób i błędów znalazłem dobre miejsca w innych miastach, niestety w Łomży już miałem mniej szczęścia. Chyba Łomża mnie nie lubi bo dzisiaj po robocie pojechałem coś zjeść i trafiłem na jakąś chińską knajpę i niestety jedzenie też nie było najlepsze :D Pozdrawiam
|
|
Nie nie, w chińczykach zdecydowanie nie przodujemy:) Alenp. naleśnikarnia robiła ( nie wiem jak jest teraz) w miarę niezłe nalesniki na Giełczyńskiej. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Chyba w rzece.Na Niemcewicza niema
|
|
Zerknij na chomikuj.pl Na pewno tam znajdziesz.
|
|
Mam luźne 300 tyś zł i myślę w co zainwestować. Macie jakieś pomysły ??? Proszę o mądre propozycje bo te durne i tak tu się znajdą bez proszenia
|
|
Audrey,a ja myślę,że gdyby było więcej poważnych i odpowiedzialnych ludzi ,to Łomża byłaby wzorem bezpieczeństwa.
|
|
Zadajmy sobie pytanie : dlaczego dochodzi do takich sytuacji? Przecież ci ludzie czyt;mordercy nie urodzili się nimi to system zrobił z nich morderców ,system sam w sobie jest "mordercą"to system wykańcza ludzi poprzez brak pracy,ludzie się staczają jeden żebra ,chodzi po śmietnikach i zdycha gdzieś na torach kolejowych a drugi kradnie morduje i zdycha w kryminale/co wybrać śmierć pod płotem z głodu czy śmierć z pełnym żołądkiem w pudle??? System tworzy patologie bo sam w sobie jest patologia
|
|
BLM :) Kultura twoja jest taka jak widać :):) Dopuki temat był martwy my sobie robilismy z niego jaja , ale kiedy pojawiły sie konkretne odpowiedzi my ucichliśmy a ty dalej swoje żale na nim wylewasz :):) My jesteśmy szydercami a ty zwykłym kmiotkiem bez krzty taktu i wyczucia sytuacji :):):):) Sorry gregory ale jesteś większym prostakiem niz my :):) Prawdziwy rasowy BLM :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |