Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Liczysz na wdzięczność pis? Zapomnij. GetBack się przekonał. |
wpm a tu Cię zdziwię kolego wiem akurat co to jest ponieważ prowadzę taką działalność już 10 lat :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Liczysz na wdzięczność pis? Zapomnij. GetBack się przekonał. |
No i czekamy na relację z warunków pobytu, oraz obfitości śniadania. Pozdr. My tu mieszkający raczej rzadko korzystamy:) rudy błazen z druhem
|
|
Re: Brzeczyszczykiewicz Ten komis raz jest, potem nika.
|
|
Czy Będą w Polsce samosądy zniecierpliwionych/oburzonych wymiarem niesprawiedliwości? Kościół w Polsce dalej jest jak PZPRowski folwark tylko zmienił się zarząd tworzący świńskie układy. Ciemiężcy zmienili barwy z czerwonych na czarno niebieskie. Mamy do czynienia z sytuacją jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " Ponad 2000 lat naszej ery - naszej cywilizacji zbudowanej na ukrzyżowaniu prawdy blisko 2000 lat prawa ewoluującego na chrześcijańskiej drodze Europy prawa służącego europejskiej cywilizacji krzyża. Dokąd ta poparta prawem droga krzyżowa nas prowadzi? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Klawiatura mi się jebie. Re: Brzeczyszczykiewicz Ten komis raz jest, potem znika.
|
|
II lepszy
|
|
JUż nie aktualne
|
|
Lomzynscy adwokaci sa wspaniali,ale do jednego,brania kasy. Pozatym adwokat jest tylko potrzebny jak jestes winny/a,jesli sprawe mozna samemu zalatwic to poco im kieszenie nabijac.
|
|
Cieszę się, że komuś ta wiedza się przyda :) Ja tak samo nie mam zielonego pojęcia jak wygląda sprawa z hotelami w moim mieście. Metodą prób i błędów znalazłem dobre miejsca w innych miastach, niestety w Łomży już miałem mniej szczęścia. Chyba Łomża mnie nie lubi bo dzisiaj po robocie pojechałem coś zjeść i trafiłem na jakąś chińską knajpę i niestety jedzenie też nie było najlepsze :D Pozdrawiam
|
|
Nie nie, w chińczykach zdecydowanie nie przodujemy:) Alenp. naleśnikarnia robiła ( nie wiem jak jest teraz) w miarę niezłe nalesniki na Giełczyńskiej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chyba w rzece.Na Niemcewicza niema
|
|
Zerknij na chomikuj.pl Na pewno tam znajdziesz.
|
|
Mam luźne 300 tyś zł i myślę w co zainwestować. Macie jakieś pomysły ??? Proszę o mądre propozycje bo te durne i tak tu się znajdą bez proszenia
|
|
Audrey,a ja myślę,że gdyby było więcej poważnych i odpowiedzialnych ludzi ,to Łomża byłaby wzorem bezpieczeństwa.
|
|
Zadajmy sobie pytanie : dlaczego dochodzi do takich sytuacji? Przecież ci ludzie czyt;mordercy nie urodzili się nimi to system zrobił z nich morderców ,system sam w sobie jest "mordercą"to system wykańcza ludzi poprzez brak pracy,ludzie się staczają jeden żebra ,chodzi po śmietnikach i zdycha gdzieś na torach kolejowych a drugi kradnie morduje i zdycha w kryminale/co wybrać śmierć pod płotem z głodu czy śmierć z pełnym żołądkiem w pudle??? System tworzy patologie bo sam w sobie jest patologia
|
|
BLM :) Kultura twoja jest taka jak widać :):) Dopuki temat był martwy my sobie robilismy z niego jaja , ale kiedy pojawiły sie konkretne odpowiedzi my ucichliśmy a ty dalej swoje żale na nim wylewasz :):) My jesteśmy szydercami a ty zwykłym kmiotkiem bez krzty taktu i wyczucia sytuacji :):):):) Sorry gregory ale jesteś większym prostakiem niz my :):) Prawdziwy rasowy BLM :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |