Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaczelo sie |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaczelo sie |
A nie uważasz że jak się coś spieprzy za co ktoś zapłacił to powinno się oddać kasę albo jakoś zrekompensować swój błąd? Można było np zrobić druga pizze i przeprosić a nie usilnie wmawiać że to ser.
|
|
...
|
|
zimna woda ??? naprawdę ??? a jak bardzo zimna ???
|
|
TMT
|
|
Ja albo mój pies mamy chyba "szczęście" do znajdowania biedaków.Dziś na wieczornym spacerku biegł za nami piesek,nieduży,miał obrożę,kulał na lewą,tylną łapkę.Dałam mu jeść i pić,zatrzymać niestety nie mogę. Zdjęcia : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e8cfe4ba4a27eb6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f96373ef97ba633.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b45147810bdf53b3.html
|
|
.
|
|
|
.
|
|
Jestem dosycz czesto na tym baseniku na wyszyniaka i powiem ze jedyny problem jaki byl jaki zauwazylem to byla zimna woda w prysznicach na wejsciu a tak to wszystko jak dla mnie jest ok!! Jest czysto!! Ratownicy z tego co widze to wiekszosc czasu chodza w kolo basenow!! nie wiem o co kaman!? Temperatury sa odpowiednie wszedzie tzn w saunie mozna by bylo bardziej pilnowac by bylo 100 stopni non stop i bedzie pelna klasa :)
|
|
Pani która doi hufiec i harcerzy od kilkunastu lat.
|
|
Witam Czemu jest brak informacji na ten temat w naszych kochanych lokalnych mediach. Jak woda była zatruta w Kolnie to było o tym głośno a o tym co się dzieje w naszej okolicy cisza. Tak więc udzielam informcji że woda w Piątnicy z ujęcia w Drozdowie jest zatruta bakteriami COLI !!! Stan ten trwa od piątku i woda nie nadaje siędo spożycia aż do odwołania Pozdrawiam
|
|
Stara Waciarnia Nowogrodzka 58
|
|
spróbuj isc w druga strone niz wszyscty:)
|
|
a czy tam można w miarę profesjonalnie wyrwać korzenie mleczne małemu dziecku? tak aby się nie zraziło i żeby nie cierpiało oczywiście....
|
|
Pierwszy raz słyszę o czymś takim :/
|
|
...
|
|
ja dzisiaj jeszcze nic nie przyjmowałem więc jak mogłem wytrzezwieć? _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
W urzędzie pracy.
|
|
,a co w pupie może się zmienić?
|
|
adamosxx w zła stronę zmierzasz;) "Chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich za wczorajsze głosowanie w sprawie Ustawy o Ochronie Zwierząt" - napisał na Facebooku poseł PO Michał Jaros. Chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich za wczorajsze głosowanie w sprawie Ustawy o Ochronie Zwierząt. Przez zmęczenie pomyliłem się i zamiast poprzeć ustawę - zagłosowałem przeciw. Jestem jak najbardziej za zaostrzeniem kar dla osób znęcających się nad zwierzętami. Moje wczorajsze głosowanie to zwykła ludzka pomyłka i chciałbym jeszcze raz wszystkich za to przeprosić.
|
|
50 zł płaciłam za borowanie zęba bez znieczulenia. Ze znieczuleniem płaciłam za dziecko 60zł.
|
|
Od razu poznałem tego za biurkiem,to M Bieniek.
|
|
Chyba ktoś nie poważny to wymyślił. Jest już artykuł że woda była i jest zdatna do picia. A jak dzwoniłam do wodociągów to oni swoje,wodę dziś zbadają i jak coś jutro bedzie zdatna do picia. By trochę pomyśleli nim rozsieją plotki-b...............
|
|
a zwroc sie do LSM -----------nie raz ich atakowalam o kamery !~~~~~~~~~~ ale bez skutku!!!!!!!!!!
|
|
Ale nudy..co można robić w domu, w tak piękną pogodę za oknem..jak się siedzi chorym na zwolnieniu lekarskim..pomocy!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |