Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komentarz prezydenta na oświadczenie byłej wice |
No wiem że niektórzy nie mogą teraz rozpędzic swoich e34 ale przynajmniej jest bezpieczniej i bez dziur:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komentarz prezydenta na oświadczenie byłej wice |
rondo samo w sobie jest ok, tylko jak dobrze widac to rano lub po południu jest zbyt małe, latego robią się korki i wszystko się zapycha, a kierowcom potrafią puszczac nerwy i wtedy zaczynają kombinowac, chcieli dobrze, wyszło jak zawsze
|
|
A praca biurowa na przykład? Skąd ty wiesz jakie mają obowiązki człowieku?
|
|
To nie rondo tylko skrzyżowanie... i jest ok no chyba że ktoś nie odróżnia kolorów...
|
|
1.Wszyscy piszą ze takie skrzyzowanie jest np. w Białymstoku.....a jest ...tylko nikt nie pisze ze jest o wiele wieksze .U nas jest według mnie za małe. Prosze zobaczyć ,że będąc na pasie do skrętu w lewo a następnie jadąc na wprost np.w ul.Zawadzką na tych pasach majac czerwone światło(i tak ma być) mieszczą sie tylko 3 do 4 samochodow na kazdym z pasow(sa 2 do jazdy na wprost) a prosze zobaczyć jak jest w Białym..tam mieszczą się 6-7 samochodow na kazdym z pasow(i prosze nie piasać ze tam jest wieksze bo i ruch wiekszy). 2.Nastepna sprawa to wielu kierowcow wjezdza na skrzyżowanie juz na czerwonym świetle i blokuje ruch...i tu jest najwiekszy problem..... Według mnie to skrzyżowanie należało tylko w bardzo małym stopniu przebudować...Nalezało tylko wyznaczyć jeden pas do skretu w lewo ,a dwa na wprost (w tym jeden na wprost i do skretu w prawo) ....i było by po problemie....
|
|
w bialym jest duzo większe tu wszsystko robia mikroskopijne tak jak i rondka a jak sie ktos ma nie zmiescic na rondku to oblozyli kamieniami obwod i sie zmiesci:)
|
|
Z wszystkiego najgorsze jest wieczorne wymuszenie na kierowcy jazdy na czerwonym swietle...bo tylko nienormalny bedzie 3 razy stawac zeby przejechac puste skrzyzowanie
|
|
Green hmmm.... wyobraźnia nie dawała mi zasnąć...;) Najwidoczniej słabe wrażenie wywarłem na Tobie że o tak sobie porostu spałaś a ja nie mogłem:(
|
|
To są buty??? Wyglądacie w tym jak koczkodany :):):):)
|
|
wyobraźnia nie dawała Ci zasnąć..? a to czemu..?
|
|
adamosxx święta prawda. Krótko i na temat.
|
|
Oj 100zł będzie na pewno za mało uszykuj 200zł, znajoma ostatnio robiła dwa kolory na krótkie włosy ( do ucha) i zapłaciła 200zł
|
|
do aaaniaaa10 i 30+ Ja zajęcia zaczynam o godz.7.30 mogę was zabrać.Podajcie maila lub nr telefonu
|
|
Uroda nie jest dla mnie najważniejsza ale Twój kolor oczu mnie zaintrygował i to bardzo;) że nie mogłem spać .
|
|
romantyk z Ciebie...;P rzadko który facet zwraca uwagę na kolor oczu... w pierwszej kolejności interesują go inne atuty...;D
|
|
hej mam pytanie, czy Wy też macie problem z zasięgiem z tą siecią??
|
|
ja nie mam , bo nie mam :)
|
|
Może dodam,że ja dojeżdzam na ul.Mickiewicza na Wydział Prawa, mam zjazd 15.10
|
|
to jak tam gościu bez jaj kiedy ta twoja sprawa o której i kiedy , ja specjalnie się udam i zrelacjonuje na forum bo coś mi się zdaje że wodolej jesteś, a i na filmek czeka cała polska , cóś pisałeś że jakiś strażnik to niespełniony policjant a tu wychodzi że to ty z buciorami pchałeś się do tej Policji tylko się poznali na piracie drogowym, a i te służby tzn ubeki które lubiły fotografować i nagrywać , podobnie jak i ty o czym sam napisałeś już naboru nie mają bo tam to byś się nadawał konfidencie z metra cięty. Nie skamlaj już bo jak coś masz to dawaj a jak się mścić chcesz za swoją niewiedzę i brak jej na temat prawa o ruchu drogowy to już Twoj problem. 14 mandatow powinni się zastanowić czy ty oby nie psychiczny jesteś , masz kompleksy chlopie , pewnie malutki jesteś i nazwałeś się prezesem hihihhi a i szybkie bryki lubisz bo wtedy jesteś Królem szos wiesz to takie typowanie . Obiecuję Ci jedno ŻE DOWIEM SIĘ JAK NIE OD CIEBIE O TEJ SPRAWIE TO Z WOKAND NA SALACH ROZPRAW I ZRELACJONUJE TO CO TAM BYŁO . Społeczny łapacz klamców i ukrywających się szczeniaczków pod śmiesznymi nickami .
|
|
Inteligencja jest sexy;) A w pierwszej kolejności interesuje mnie to kim jest w środku i czy warto się nimi zainteresować;)
|
|
Andy C taki pogląd na życie na pewno Ci zaowocuje :) Nigdy go nie zmieniaj :))
|
|
Nie zgadzam się z tymi opiniami. Widocznie nigdy na nogach nie miałaś tego "badziewu" dlatego tak mówisz. Za dobre buty się płaci a sama na tym nie szkoduje pieniędzy. Wolę skórzane, dobrze wyprofilowane buty. Ale odkąd w nich chodzę nigdy nie chorowałam czego nie moge powiedzieć o skórzanych butach, które nawet w zimę przemakały. Z tej samej firmy kupiłam w tym roku skórzane kozaki i są rewelacyjne, rzadko gdzie w sklepach można spotkać taka jakość i profesjonalizm w wykonaniu i szyciu butów. Ale cóż nie każdego stać na tego typu buty i pozostaje tylko kierowanie się opiniami innych, którzy zapewne chodzili w marnych podróbkach. Może nie są jakieś super eleganckie, ale są bardzo ciepłe, najcieplejsze buty na mroźne zimy jakie miałam. Żadne skórzane kozaki czy inne buty nie dorównają im.
|
|
Owocuje tylko nie których owoców nie da się zerwać;)z rożnych przyczyn PECH:(
|
|
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=PL#/watch?v=Niac1TqGPeA
|
|
Żal mi cie zebraku, niestac cie na normalne funkcjonowanie w społeczenstwie ze musisz sie posuwac do tak niskich czynności! Obys sie udlawił za te kase co za nie dostaniesz!
|
|
Byłam kilka razy jak grali, w kafeterii tez i muszę przyznać, że uzdolniona młodzież i bardzo sympatyczna. Podobały ich covery. Zbychu w ten piątek Dżem gra z orkiestra symfoniczna na sali kongresowej, miałam bilety, ale musialam sprzedać, bo nie mogę jechać. 10 grudnia w klubie stodoła grają, możemy się jakoś razem ugadać, bo ja jadę samochodem ;)
|
|
Towarzystwo wzajemnej adoracji na forum. Moze zajmijcie sie praca od początku widać kto kim jest a Ty Julka mało masz obowiązków w pracy? Może ktoś wyjaśni poco sm internet w pracy? Widać czym sie zajmują w godzinach pracy. serdecznie pozdrawiam.
|
|
jesteś kuzynem tego co do szkoły nie chodził i ośmiesza się na forum:)
|
|
to norma, nie stresuj się, a już najgorzej to dzwonić do kogoś wieczorem, wszyscy dzwonią bo za darmo
|
|
No to i ja się wygiorę w któryś piątek :):):) Ale pewnie w ten bliżej Zbycha:):):):)
|
|
Osz !!!!!! Chamy niemyte:):):):):)
|
|
Najlepszym rozwiązaniem jest umieszczenie go po sprawie sądowej bo przecież sm może to podważyć
|
|
Ja jak Ja Dokładnie ,potrafią tylko narzekać ;) Mało ludzi przychodzi posłuchać dobrej muzyki , dajmy na to w wakacje koncert KASY CHORYCH , bardzo mało ludzi było , na Dodzie dzikie tłumy ;) Byłam u Was na DNA , super koncert :)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=45E-yerLe1E&feature=related hahaha
|
|
Trzesiesz sie troszkę?:) ah ten stres i na dodatek taka praca
|
|
lepsza taka praca niz zadna i tego zdania powinni nauczyc sie ludzie w tym miescie... Tutaj wiecznie sie nie chce nikomu pracowac, bo za malo placa, bo musi robic, ale jak widze chlopa, ktory ma 25lat, mieszka z rodzicami i narzeka, ze pracy nie ma, ale w rzeczywistosci nie pojdzie, bo za malo to mi sie zygac chce. Na pewno lepiej przespac dzien do 12, potem przed kompa i narzekac, ze sie nie ma pieniedzy. To tylko przyklad, ktory mozna mnozyc. Ludzie jeden zacznie za 900zl, drugi za 2tys, ale tylko od nas zalezy, co bedzie za rok. Bo ten z 2tys zostanie, a ten za 900 sie zaprze i sam do czegos dojdzie, kiedy tamtego juz zwolnia.
|
|
Do madzia 32323 czy ty również jedziesz 15.10 na studia? Może jeśli byś miała ochotę zabrać mnie i wiki ze sobą to pojechałybyśmy razem i zrzuciły się we 3 na paliwo?
|
|
a wy tylko marudzicie to skrzyżowanie jest ok
|
|
pa co za argument ze w bialym jest aut 2 razy tyle haha co za matol a nie przyszlo ci do glowy ze jest tam tez 2 czy 3 razy wiecej drog i te auta sie tam rozkladaja?
|
|
jak to się nie przejmować? takie tematy trzeba poruszać właśnie... mi ostatnio np tez zwinęli ale korek od baku h*uje !!!
|
|
moze zapomnialas ze stacji wziasc ;]
|
|
co za czasy żeby się chwalić że na studia do Białego stoku się jeździ mało to szkół u nas ?
|
|
u bettera zrób będzie kebab i zimna łomża
|
|
niestety jeśli ktoś się w miare orientuję to w naszych uczelniach nie na każdym kierunku można zrobić tutuł mgr... dlatego to właśnie trzeba się edukować gdzieś dalej
|
|
One są ciągle;] nie dochodzą sms-y,słyszę często ,,źle wybrałeś nr.,, itp.
|
|
Tak mam ten sam problem-zasięg raz jest raz nie ma
|
|
zgadza się , nawet sama zakładała temat
|
|
Kupili stare używane maszyny,przez które mają,spore przestoje na produkcji.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |