Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moda...? :D |
Hej Widzę teraz młode dziewczyny w króciótkich spodenkach...po same pachy..! Nowa moda nie pasująca każdemu.. Dziewczyny niskie, z krótkimi bladymi nóżkami, włosy długie rozpuszczone.. Wyglądacie karykaturalnie! :( Nie macie luster? Bardziej urocze są po 30-stce nie podążające za taką modą i wyglądające o nieeboo lepiej :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moda...? :D |
najlepiej niech każdy spojrzy na siebie a nie ocenia innych
|
|
Trzydziestki sa najlepsze... na te mlodziutkie to fajnie popatrzec.
|
|
Ja uważam, że każdy powinien ubierać się dokładnie tak, jak jemu się podoba. Ja uważam, że ładnie się ubieram, a nie zawsze jest to ściśle związane z obowiązującymi trendami. Tak jak wspomniane wyżej spodenki po same pachy, Mnie to zupełnie nie odpowiada, więc nie założyłabym takich spodenek. Często staram się czytać jakieś ciekawe artykuły poświęcone
|
|
Kiedy minie moda na brwi od ekierki? :D
|
|
A jakie to są brwi od ekierki? xD Moje motto brzmi: Żyj jak chcesz i daj żyć innym! Nie obchodzi mnie kto jak się ubiera, kto jakie ma brwi czy też nie ma ich wcale. Każdego sprawa co robi ze sobą. Ja kupuję ubrania w sklepie internetowym Monczi. Owszem, są odważne, ale nic komu do tego.
|
|
Ubrania są odważne.... hehehehe Ludzie to są barany. A żyj sobie jak chcesz i daj rzyć innym. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A żyj sobie jak chcesz i daj rzyć innym. ... to samo powiesz o LGBT ? ps: analfabeto rzyć ?
|
|
Nowoczesna moda to dla mnie fascynująca mieszanka innowacji, kreatywności i wyrażania własnej osobowości poprzez ubrania. Obecnie widzimy, jak projektanci sięgają po nowoczesne technologie, zrównoważone praktyki i różnorodne inspiracje, tworząc coś więcej niż tylko ubrania – prawdziwe dzieła sztuki. https://sklepyokazja.pl/eobuwie-jak-znalezc-najlepsze-okazje-i-wyprzedaze-na-buty/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |