piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS ŁOMŻA TO MY!!! zapraszam na rundę wiosenną!

Założyłem ten temat, żeby oznajmić Wam - wszystkim forumowiczom, że w naszym mieście istnieje taki klub piłkarski jak ŁKS Łomża. Rozgrywa on swoje mecze na stadionie przy ulicy Zjazd...
a tak na poważnie:
28 marca, czyli już za miesiąc rozpocznie się runda wiosenna IV ligi. Na inaugurację ŁKS podejmie na własnym stadionie Spartą Augustów. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!
cena biletów: 7zł i 3,5zł, panie wstęp wolny, żołnierze służby czynnej zresztą też!
pokażcie, że można kulturalnie dopingować naszą drużynę, przyprowadźcie swoich najbliższych, kumpli z pracy... ja ze swojej strony zapewniam Was że nic na stadionie Wam się złego nie stanie. nie prawdą jest to, że za samo posiadanie szala w barwach ŁKS można dostać po twarzy. pewnie nikt z Was go nie posiada, ale to też nie jest problem, wystarczy, że skontaktujecie się ze mną na maila lks_lomza@op.pl (cena 20 zł).
przyjdźcie zobaczyć jak NASZ ŁKS ZDOBYWA AWANS DO III LIGI!!!
przychodząc na stadion zobaczycie też bardzo dobrą oprawę meczu w wykonaniu Fanatyków ŁKS, z której znani jesteśmy również poza granicami Podlasia

mam nadzieję, że mój apel przyniesie jakiś skutek i na wiosnę frekwencja sięgająca 2000 nie będzie czymś niezwykłym!

pozdrawiam

PS.: godzinę meczu podam w późniejszym terminie
PS.2: oczywiście przygotowany jestem na to że olejecie ten temat, ale może zdaży się CUD, bo co tacy poważni ludzie jak wy moglibyście robić na stadionie ŁKS, który kojarzony jest z pijaństwem, chamstwem itd.... nie będę Was przekonywał że tak nie jest bo to i tak nic nie da.

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS ŁOMŻA TO MY!!! zapraszam na rundę wiosenną!

ŁKS rulez...wielkimi krokami do 3 ligii zmierza :))

Ja też nie mogę doczekać się pierwszego meczu. Sadząc po sparringach będzie dobrze. Coraz więcej moich znajomych zaczęło chodzić na mecze. B. widowiskowy show robią nasi szalikowcy , za co należą im się duże słowa uznania - kolorowe baloniki,kartoniki, ognie sztuczne, naprawdę jest na co popatrzeć. Atmosfera na meczach jest wspaniała , a komplet zwycięstw w rundzie jesiennej dobrze wróży. Jest też fajna stronka Ł.K.S.: http://frodo.wsa.edu.pl/~lkslomza/galeria.php gdzie też można zobaczyć zdjęcia z meczy i show młodzieży o którym już wspominałem oraz wszystkie niezbędne informacje. Zachęcam wszystkich do oglądania meczy , bo naprawdę warto.
Pozdrawiam wszystkich kibiców i nie kibiców:

dodam jeszcze że informacje o klubie znajdziecie na stronach:

www.lkslomza.x.pl

oraz

www.lks.lomza.tk

pozdro i czekam na maile :)

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

ŁĄCZY NAS WSPÓLNY CEL I WEZWANIE,
KTO KOCHA NASZ KLUB, PRZY NIM POZOSTANIE,
NIECH ECHO ZNAD NARWI, TĘ MELODIĘ NIESIE,
ŁKS - IE, KOCHANY ŁKS -IE, NIE DAJ SIĘ!

ŁKS- IDEA WARTA KRWI!!!

LUDZISKA PRZYCHODŹCIE NA MECZE NASZEJ DUMY MAZOWSZA, TO JEST NAPRAWDE CIEKAWE WIDOWISKO NIE TYLKO WPOD WZGLĘDEM SPORTOWYM ALE I OPRAW MECZOWYCH, TA ATMOSFERA JEST WSPANIAŁA, NIGDZIE INDZIEJ NIE ZNAJDZIECIE TAKIEGO KLIMATU I TYLU LUDZI KTÓRZY MARZĄ O JEDNYM- O ZWYCIĘZTWIE SWOJEJ DRÓŻYNY!!!

POMÓŻCIE RÓWNIEŻ I WY W TWORZENIU SUPER ATMOSFERY W NASZYM MIEŚCIE!!!

NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS

ŁKS- IDEA WARTA KRWI!!!

Pierwszy mecz ŁKS-u w rundzie wiosennej już 27 marca o godzinie 15:00 (ŁKS Łomża - Sparta Augustów). Zapraszam wszystkich na ten mecz już teraz. Jakby zmienił się terminarz to o tym poinformuję.
Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków ŁKS-u!

Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.

Zapraszam także na nowe forum kibiców ŁKS-u: http://frodo.wsa.edu.pl/~lkslomza/forum

Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.

nie prawdą jest to, że za samo posiadanie szala w barwach ŁKS można dostać po twarzy.

To naprawdę nieprawda.Dostać można za każdy inny(oprócz Sparty SZ. i Olimpi W.)tak na poważnie to jednak mogliby ludzie w większych ilościach przychodzić na mecze ale to szczegół.

ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM

JJKL

podbijam tem do góry, aby przypomnieć wam o meczu hehehe

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

podbijam jeszcze raz :)) te forum ma administratora?

www.lkslomza.kom.pl

TYLKO ŁKS!

I ja nie mogę się doczekać tzw. godziny 0. A jest to sobota godz. 15-ta!!!!

Ja bym poszedł chętnie na mecze, ale mam niestety nogę złamaną i nie mogę się ruszyć z domu.

Może ktoś będzie relacjonował mecze na forum ?

SIEMANKO 27 (sobota) marca o 15.00 jest mecz ŁKS - Sparta Augóstów jak ktoś chce może odemnie wykupić karnet na wszystkie mecze ligi wiosennej ŁkS-u chyba do maja czy tam do czerwca cena do uzgodnienia !!!
duzyoo7@interia.pl TYLKO POWAŻNE OFERTY !! ;p

LoRd.^oo7*

Ja tez z niecierpliwoscia oczekuje na rozpoczecie tej wiosennej rundy rozgywek i bede staral sie, choc tak z daleka, obserwowac poczynania tej druzyny, a takze tego utalentowanego mlodego zawodnika, Rafala Boguskiego, ktorego mialem okazje obserwowac na boisku, tu w Stanach.
Oczywiscie zycze im podobnych sukcesow jak w rundzie jesiennej, i aby w nastepnym sezonie znalezli sie juz w III-ej lidze.
Na pewno bylo by to duzym bodzcem nie tylko dla kibicow tej druzyny ale i dla wszystkich Lomzan.
Wychu

Panowie z ŁKSu nie dali popisu w sobotę:(

Byłam na meczu, sle słabo grali chłopcy i poszłyśmy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org