Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS ŁOMŻA TO MY!!! zapraszam na rundę wiosenną! |
Założyłem ten temat, żeby oznajmić Wam - wszystkim forumowiczom, że w naszym mieście istnieje taki klub piłkarski jak ŁKS Łomża. Rozgrywa on swoje mecze na stadionie przy ulicy Zjazd... a tak na poważnie: 28 marca, czyli już za miesiąc rozpocznie się runda wiosenna IV ligi. Na inaugurację ŁKS podejmie na własnym stadionie Spartą Augustów. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! cena biletów: 7zł i 3,5zł, panie wstęp wolny, żołnierze służby czynnej zresztą też! pokażcie, że można kulturalnie dopingować naszą drużynę, przyprowadźcie swoich najbliższych, kumpli z pracy... ja ze swojej strony zapewniam Was że nic na stadionie Wam się złego nie stanie. nie prawdą jest to, że za samo posiadanie szala w barwach ŁKS można dostać po twarzy. pewnie nikt z Was go nie posiada, ale to też nie jest problem, wystarczy, że skontaktujecie się ze mną na maila lks_lomza@op.pl (cena 20 zł). przyjdźcie zobaczyć jak NASZ ŁKS ZDOBYWA AWANS DO III LIGI!!! przychodząc na stadion zobaczycie też bardzo dobrą oprawę meczu w wykonaniu Fanatyków ŁKS, z której znani jesteśmy również poza granicami Podlasia mam nadzieję, że mój apel przyniesie jakiś skutek i na wiosnę frekwencja sięgająca 2000 nie będzie czymś niezwykłym! pozdrawiam PS.: godzinę meczu podam w późniejszym terminie PS.2: oczywiście przygotowany jestem na to że olejecie ten temat, ale może zdaży się CUD, bo co tacy poważni ludzie jak wy moglibyście robić na stadionie ŁKS, który kojarzony jest z pijaństwem, chamstwem itd.... nie będę Was przekonywał że tak nie jest bo to i tak nic nie da. www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS ŁOMŻA TO MY!!! zapraszam na rundę wiosenną! |
ŁKS rulez...wielkimi krokami do 3 ligii zmierza :))
|
|
Ja też nie mogę doczekać się pierwszego meczu. Sadząc po sparringach będzie dobrze. Coraz więcej moich znajomych zaczęło chodzić na mecze. B. widowiskowy show robią nasi szalikowcy , za co należą im się duże słowa uznania - kolorowe baloniki,kartoniki, ognie sztuczne, naprawdę jest na co popatrzeć. Atmosfera na meczach jest wspaniała , a komplet zwycięstw w rundzie jesiennej dobrze wróży. Jest też fajna stronka Ł.K.S.: http://frodo.wsa.edu.pl/~lkslomza/galeria.php gdzie też można zobaczyć zdjęcia z meczy i show młodzieży o którym już wspominałem oraz wszystkie niezbędne informacje. Zachęcam wszystkich do oglądania meczy , bo naprawdę warto. Pozdrawiam wszystkich kibiców i nie kibiców: ___________ autochton ___________
|
|
dodam jeszcze że informacje o klubie znajdziecie na stronach: www.lkslomza.x.pl oraz www.lks.lomza.tk pozdro i czekam na maile :) www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
ŁĄCZY NAS WSPÓLNY CEL I WEZWANIE, KTO KOCHA NASZ KLUB, PRZY NIM POZOSTANIE, NIECH ECHO ZNAD NARWI, TĘ MELODIĘ NIESIE, ŁKS - IE, KOCHANY ŁKS -IE, NIE DAJ SIĘ! ŁKS- IDEA WARTA KRWI!!!
|
|
LUDZISKA PRZYCHODŹCIE NA MECZE NASZEJ DUMY MAZOWSZA, TO JEST NAPRAWDE CIEKAWE WIDOWISKO NIE TYLKO WPOD WZGLĘDEM SPORTOWYM ALE I OPRAW MECZOWYCH, TA ATMOSFERA JEST WSPANIAŁA, NIGDZIE INDZIEJ NIE ZNAJDZIECIE TAKIEGO KLIMATU I TYLU LUDZI KTÓRZY MARZĄ O JEDNYM- O ZWYCIĘZTWIE SWOJEJ DRÓŻYNY!!! POMÓŻCIE RÓWNIEŻ I WY W TWORZENIU SUPER ATMOSFERY W NASZYM MIEŚCIE!!! NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS ŁKS- IDEA WARTA KRWI!!!
|
|
Pierwszy mecz ŁKS-u w rundzie wiosennej już 27 marca o godzinie 15:00 (ŁKS Łomża - Sparta Augustów). Zapraszam wszystkich na ten mecz już teraz. Jakby zmienił się terminarz to o tym poinformuję. Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków ŁKS-u! Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Zapraszam także na nowe forum kibiców ŁKS-u: http://frodo.wsa.edu.pl/~lkslomza/forum Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
nie prawdą jest to, że za samo posiadanie szala w barwach ŁKS można dostać po twarzy. To naprawdę nieprawda.Dostać można za każdy inny(oprócz Sparty SZ. i Olimpi W.)tak na poważnie to jednak mogliby ludzie w większych ilościach przychodzić na mecze ale to szczegół. ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM JJKL
|
|
podbijam tem do góry, aby przypomnieć wam o meczu hehehe www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
podbijam jeszcze raz :)) te forum ma administratora? www.lkslomza.kom.pl TYLKO ŁKS!
|
|
I ja nie mogę się doczekać tzw. godziny 0. A jest to sobota godz. 15-ta!!!!
|
|
Ja bym poszedł chętnie na mecze, ale mam niestety nogę złamaną i nie mogę się ruszyć z domu. Może ktoś będzie relacjonował mecze na forum ?
|
|
SIEMANKO 27 (sobota) marca o 15.00 jest mecz ŁKS - Sparta Augóstów jak ktoś chce może odemnie wykupić karnet na wszystkie mecze ligi wiosennej ŁkS-u chyba do maja czy tam do czerwca cena do uzgodnienia !!! duzyoo7@interia.pl TYLKO POWAŻNE OFERTY !! ;p LoRd.^oo7*
|
|
Ja tez z niecierpliwoscia oczekuje na rozpoczecie tej wiosennej rundy rozgywek i bede staral sie, choc tak z daleka, obserwowac poczynania tej druzyny, a takze tego utalentowanego mlodego zawodnika, Rafala Boguskiego, ktorego mialem okazje obserwowac na boisku, tu w Stanach. Oczywiscie zycze im podobnych sukcesow jak w rundzie jesiennej, i aby w nastepnym sezonie znalezli sie juz w III-ej lidze. Na pewno bylo by to duzym bodzcem nie tylko dla kibicow tej druzyny ale i dla wszystkich Lomzan. Wychu
|
|
Panowie z ŁKSu nie dali popisu w sobotę:(
|
|
Byłam na meczu, sle słabo grali chłopcy i poszłyśmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |