wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mieszkania w łomży

szukam już od miesiąca kawalerki do wynajęcia i nie spodziewałam się że to taki problem!!sprawdzam prasę, ogłoszenia na łomżyńskiej str internetowej i normalnie kosmos!!może ktoś z was podsunie mi jeszcze jakis pomysł!!HELP!

Kobietka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mieszkania w łomży

daj ogłoszenie do bezcennej to ktoś się odezwie albo pytaj po znajomych

Już to robiłam i cisza!!

Kobietka

z kawalerkami jest problem bo jest ich bardzo mało. Znajdź koleżankę i wynajmijcie większe mieszkanie.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

problem w tym że nie mam tej koleżanki!a z obcą osobą nie che!!poza tym koszt wynajęcia mieszkania niminum 2 pokojowego jest taki sam jak kawalerki !to czy się opłaca mieszkać z kimś jak można samej!?

Kobietka

W ogóle, tak prawdę mówiąc, teraz nie opłaca się wynajmować mieszkania jeżeli ktos ma w miarę stałe zarobki, to lepiej wziąć kredyt i dołożyć stówkę więcej a płaci się na własne mieszkanie a nie komuś po 300- 400 za odstępne. W Białymstoku ceny odstępnego sa jeszcze wyższe 700-900 zł!!!

ciekawe kto mi da kredyt na 120 tysięcy czy nawet na 100 tysięcy za 500 złtych miesięcznie - pójdżcie do banku i ssie przkonajcie jaka jest rzeczywistość a nie bujać tu ludzi o kredytach na mieszkanie

Bemol skoro masz dochodu 500 zł miesięcznie to i mieszkania nie wynajmniesz. Nawet kawalerki niestety.

Trafna uwaga iguana.
Bemol ta alternatywa oczywiście, że nie może dotyczyć wszystkich. Mówię tylko co jest w pewnej sytuacji rozsądniejsze.
Np. gdy masz już rodzinę.

re: Bemol
Chwila ja mam kredyt 120 tys ipłacę ratę 450-500 zł
ta róznica waha się w kursie franka teraz kurs jest extra od roku więc na racie zarabiam, więc nie chrzań że nie ma takiego kredytu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org