Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieszkania w łomży |
szukam już od miesiąca kawalerki do wynajęcia i nie spodziewałam się że to taki problem!!sprawdzam prasę, ogłoszenia na łomżyńskiej str internetowej i normalnie kosmos!!może ktoś z was podsunie mi jeszcze jakis pomysł!!HELP! Kobietka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieszkania w łomży |
daj ogłoszenie do bezcennej to ktoś się odezwie albo pytaj po znajomych
|
|
Już to robiłam i cisza!! Kobietka
|
|
|
problem w tym że nie mam tej koleżanki!a z obcą osobą nie che!!poza tym koszt wynajęcia mieszkania niminum 2 pokojowego jest taki sam jak kawalerki !to czy się opłaca mieszkać z kimś jak można samej!? Kobietka
|
|
W ogóle, tak prawdę mówiąc, teraz nie opłaca się wynajmować mieszkania jeżeli ktos ma w miarę stałe zarobki, to lepiej wziąć kredyt i dołożyć stówkę więcej a płaci się na własne mieszkanie a nie komuś po 300- 400 za odstępne. W Białymstoku ceny odstępnego sa jeszcze wyższe 700-900 zł!!!
|
|
ciekawe kto mi da kredyt na 120 tysięcy czy nawet na 100 tysięcy za 500 złtych miesięcznie - pójdżcie do banku i ssie przkonajcie jaka jest rzeczywistość a nie bujać tu ludzi o kredytach na mieszkanie
|
|
Bemol skoro masz dochodu 500 zł miesięcznie to i mieszkania nie wynajmniesz. Nawet kawalerki niestety.
|
|
Trafna uwaga iguana. Bemol ta alternatywa oczywiście, że nie może dotyczyć wszystkich. Mówię tylko co jest w pewnej sytuacji rozsądniejsze. Np. gdy masz już rodzinę.
|
|
re: Bemol Chwila ja mam kredyt 120 tys ipłacę ratę 450-500 zł ta róznica waha się w kursie franka teraz kurs jest extra od roku więc na racie zarabiam, więc nie chrzań że nie ma takiego kredytu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |