wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca w Domelu

Witam

czy ktoś z Was pracował, pracuje w Domelu na produkcji?Czy wiecie jak tam płacą na początek , no i ogólnie jak tam jest?

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca w Domelu

znam wlascicieli firmy bardzo porzadni ludzie. ale wiesz jak jest kontakt z nimi jest raczej utrudniony tak wiec wszystko sprowadza sie do twojego potencjalnego kierownika a oni sa rozni:()
pozdrawiam

WITAM WSZYSTKICH!!JA PRACUJE W DOMELU I DUZO MOICH ZNAJOMYCH I MUSZE POWIEDZIEC ZE KAZDY JEST ZADOWOLONY KIEROWNIK JEST JAK OJCIEC PENSJA NIEZLA ZALEZY JAK SIE PRACUJE WIADOMO JAKA PRACA TAKA PLACA JAK PRACUJESZ JEST OK POZDRAWIAM!!

znam kilka osob co tam pracowalo i byli happy

ale temat jest...ile dokladnie...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

na starcie masz 1100 + akord pozniej coraz wiecej

ale ciezko sie dostac!!

chyba jedyny pracodawca chwalony na tym forum !!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

nigdy nie miałem okazji poznać firmy Domel. Kojarzy mi się z produkcją drzwi. I to uśmiechnięte (mające dziś zapewne ze 30 lat dziecko). Nie wiadomo do czego nawiązuje autor projektu. Poziom i rozwój reklamy w tej firmie skończył się zapewne wraz z urodzeniem tego brzdąca. Firma ciągle prosperuje. Widocznie poziom technologiczno - techniczny przewyższa zaawansowanie plastyczne personelu.

ADALL

Teraz płacą już nowym pracownikom 1300-1400 na rękę na osiem godzin. Do tego dochodzą dodatki za nadgodziny i soboty plus premia akordowa - naprawdę nie jest źle.
Starsi stażem oczywiście mają więcej.
Kierownictwo i dyrekcja spoko. Traktują cię jak człowieka równego sobie, a nie jak robola. A wiem że są takie firmy w Łomży gdzie szef to świr, furiat i krętacz, a dzień wypłaty do dal niego dzień żałoby.
Pracuję w DOMELU już parę lat i nigdy nie słyszałem podniesionego tonu głosu u kierownika, dyrektora czy prezesa. Co do wypłaty to zawsze jest ostatniego dnia miesiąca, jak ostatni wypada w sobotę czy niedzielę - to jest w piątek - tak że jest OK.

Dzieki za wasze wypowiedzi ale czy prawdą jest, że jak w wakacje jest więcej pracy, to zatrudniają tam dodatkowych ludzi a przed grudniem ich zwalniają?
Obecnie mam pracę ale szukam lepiej płatnej, a jeśli zatrudniliby mnie w domelu, to niechciałbym w grudniu szukac nowej pracy.

A co dzisiaj masz pewnego? Smierc i podatki...

doctor, mam podjerzenie ze jednak nie znasz wlascicieli?
Mozesz mi podac imie wlasciciela?

Domel, jest ok,
prezes to normalny czlowiek, a jak na hali to nie wiem,
ja znam prezesa i wlascicieli i wiem ze to sa kulturalni i na poziomie ludzie.

wiec mysle ze i na hali idioty nie zatrudniaja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org