Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w Domelu |
Witam czy ktoś z Was pracował, pracuje w Domelu na produkcji?Czy wiecie jak tam płacą na początek , no i ogólnie jak tam jest? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w Domelu |
znam wlascicieli firmy bardzo porzadni ludzie. ale wiesz jak jest kontakt z nimi jest raczej utrudniony tak wiec wszystko sprowadza sie do twojego potencjalnego kierownika a oni sa rozni:() pozdrawiam
|
|
WITAM WSZYSTKICH!!JA PRACUJE W DOMELU I DUZO MOICH ZNAJOMYCH I MUSZE POWIEDZIEC ZE KAZDY JEST ZADOWOLONY KIEROWNIK JEST JAK OJCIEC PENSJA NIEZLA ZALEZY JAK SIE PRACUJE WIADOMO JAKA PRACA TAKA PLACA JAK PRACUJESZ JEST OK POZDRAWIAM!!
|
|
znam kilka osob co tam pracowalo i byli happy
|
|
ale temat jest...ile dokladnie... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
na starcie masz 1100 + akord pozniej coraz wiecej
|
|
ale ciezko sie dostac!!
|
|
chyba jedyny pracodawca chwalony na tym forum !! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
nigdy nie miałem okazji poznać firmy Domel. Kojarzy mi się z produkcją drzwi. I to uśmiechnięte (mające dziś zapewne ze 30 lat dziecko). Nie wiadomo do czego nawiązuje autor projektu. Poziom i rozwój reklamy w tej firmie skończył się zapewne wraz z urodzeniem tego brzdąca. Firma ciągle prosperuje. Widocznie poziom technologiczno - techniczny przewyższa zaawansowanie plastyczne personelu. ADALL
|
|
Teraz płacą już nowym pracownikom 1300-1400 na rękę na osiem godzin. Do tego dochodzą dodatki za nadgodziny i soboty plus premia akordowa - naprawdę nie jest źle. Starsi stażem oczywiście mają więcej. Kierownictwo i dyrekcja spoko. Traktują cię jak człowieka równego sobie, a nie jak robola. A wiem że są takie firmy w Łomży gdzie szef to świr, furiat i krętacz, a dzień wypłaty do dal niego dzień żałoby. Pracuję w DOMELU już parę lat i nigdy nie słyszałem podniesionego tonu głosu u kierownika, dyrektora czy prezesa. Co do wypłaty to zawsze jest ostatniego dnia miesiąca, jak ostatni wypada w sobotę czy niedzielę - to jest w piątek - tak że jest OK.
|
|
Dzieki za wasze wypowiedzi ale czy prawdą jest, że jak w wakacje jest więcej pracy, to zatrudniają tam dodatkowych ludzi a przed grudniem ich zwalniają? Obecnie mam pracę ale szukam lepiej płatnej, a jeśli zatrudniliby mnie w domelu, to niechciałbym w grudniu szukac nowej pracy.
|
|
A co dzisiaj masz pewnego? Smierc i podatki... doctor, mam podjerzenie ze jednak nie znasz wlascicieli? Mozesz mi podac imie wlasciciela? Domel, jest ok, prezes to normalny czlowiek, a jak na hali to nie wiem, ja znam prezesa i wlascicieli i wiem ze to sa kulturalni i na poziomie ludzie. wiec mysle ze i na hali idioty nie zatrudniaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |