wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prezent ślubny

Mam problem z kupieniem prezentu ślubnego. Chiałbym aby to było coś oryginalnego i niepowtarzalnego. Żadne pościele,ani sprzęt AGD itp.- tylko coś naprawdę wyjątkowego.Chcę na to przeznaczyć ok 200zł. Mam trzy tygodnie na znalezienie odpowiedniego prezentu. Z góry dzięki za pomysły.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prezent ślubny

To może kup im kupon totolotka (wypełniony i opłacony). Oczywiście jeżeli masz choć odrobinę szczęścia!

ADALL

Idź do jakiejś stolarni a najlepiej do rzeźbiarza i niech ci zrobi serce a na nim wypalone imiona zakochanych czy jakiś miłosny wiersz itp.
Dość oryginalny pomysł. :D

Wsadź w kopertę 200 zł i podaruj młodym. Najbardziej orginalny pomysł.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

luizfernandez - ma racje a zrobisz jeszcze lepiej jak do tego dorzucisz jeszcze z 200
pozdrawiam

Koperta i kwiaty. Niech młodzi mają szansę na spłacenie wszelkich zobowiązań finansowych po ślubie:)

panu młodemu siekierę lub linkę cholowniczą

Możesz w prezencie zafundować im plenerową sesje zdjęciową :)

Chyba sam dojazd ;)

Proponuję ci skorzystać z ofert allegro a dokładnie z oferty użytkownika Kones_er, który sprzedaje piękne płaskorzeźby i napewno będą oryginalnym prezentem. Wiem to, ponieważ ostatnio kupiłem coś takiego od niego i młodzi byli baaaardzoooo zadowoleni. Podam ci link do aukcji Kones_era (http://www.allegro.pl/item211367236_wspanialy_prezent_slubny_matka_boska_w_owalu.html).

wez daj ludziom kase i nie rob siary, tobie moze sie cos podobac a im nie, kupia sobie na 100% to co beda uwazali za sluszne a i tobie sie jobow nie dostanie, no chyba ze uznaja ze za malo :P

Kurcze ale wszyscy są przyziemni tylko kasa sie dla nich liczy.
Ja nikogo nie zapraszałam dla prezentu tylko żeby ze mną dzielili radość. Nie liczy się co dasz ale chęć. A dla spokoju daj kasę i co z nią zrobią to ich sprawa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org