Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezent ślubny |
Mam problem z kupieniem prezentu ślubnego. Chiałbym aby to było coś oryginalnego i niepowtarzalnego. Żadne pościele,ani sprzęt AGD itp.- tylko coś naprawdę wyjątkowego.Chcę na to przeznaczyć ok 200zł. Mam trzy tygodnie na znalezienie odpowiedniego prezentu. Z góry dzięki za pomysły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezent ślubny |
To może kup im kupon totolotka (wypełniony i opłacony). Oczywiście jeżeli masz choć odrobinę szczęścia! ADALL
|
|
Idź do jakiejś stolarni a najlepiej do rzeźbiarza i niech ci zrobi serce a na nim wypalone imiona zakochanych czy jakiś miłosny wiersz itp. Dość oryginalny pomysł. :D
|
|
Wsadź w kopertę 200 zł i podaruj młodym. Najbardziej orginalny pomysł. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez - ma racje a zrobisz jeszcze lepiej jak do tego dorzucisz jeszcze z 200 pozdrawiam
|
|
Koperta i kwiaty. Niech młodzi mają szansę na spłacenie wszelkich zobowiązań finansowych po ślubie:)
|
|
panu młodemu siekierę lub linkę cholowniczą
|
|
Możesz w prezencie zafundować im plenerową sesje zdjęciową :)
|
|
Chyba sam dojazd ;)
|
|
Proponuję ci skorzystać z ofert allegro a dokładnie z oferty użytkownika Kones_er, który sprzedaje piękne płaskorzeźby i napewno będą oryginalnym prezentem. Wiem to, ponieważ ostatnio kupiłem coś takiego od niego i młodzi byli baaaardzoooo zadowoleni. Podam ci link do aukcji Kones_era (http://www.allegro.pl/item211367236_wspanialy_prezent_slubny_matka_boska_w_owalu.html).
|
|
wez daj ludziom kase i nie rob siary, tobie moze sie cos podobac a im nie, kupia sobie na 100% to co beda uwazali za sluszne a i tobie sie jobow nie dostanie, no chyba ze uznaja ze za malo :P
|
|
Kurcze ale wszyscy są przyziemni tylko kasa sie dla nich liczy. Ja nikogo nie zapraszałam dla prezentu tylko żeby ze mną dzielili radość. Nie liczy się co dasz ale chęć. A dla spokoju daj kasę i co z nią zrobią to ich sprawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |