Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radiówka |
Siemanko!! Słuchajcie jaki według was jest najlepszy dostępny w Łomży internet radiowy do laptopa, cena nie gra roli aby był bardzo dobry zasięg. Czekam na odp. THX i bez głupich komentarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radiówka |
Kup kartę z Plusa będzie dobrze. 250kb/s 50zł
|
|
czy ja wiem czy za 50 250 to dobrze... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja słyszałem ze ten blueconekt (czy cos ,nie wiem jak sie to pisze:P ) jest tez dobry .
|
|
Dużego wyboru na pewno nie masz...
|
|
polecam iplus najwieksze korzysci w najnizszej cenie. najwiekszy zasieg w polsce sam analizowalem jak bys chcial to moge pomóc wybrac modem i załatwić abonamencik i wprowadzic do kompa tak aby sie nie cieło bo wiekszosc tego rodzaju modemow potrafi sie ciac gdyz sa zazwyczaj zle instalowane polecam sie Łks miejscowy jest
|
|
Ile czasu będzie dobrze te 250kb/s z dwa dni jak tam masz limit 0,5 Gb na pobieranie i wysyłanie danych te internety z iplusa i orange to oni se mogą wsadzić w d....Nigdy z stamtąd nie bierz nie daj się nabrać na reklamy w telewizji i brednie a donośnie tego 250kb/s to w Łomży będziesz miał z 50 kb/s u nas są nadajniki w które działają po technologi GPRS lub Edge - który jest szybszy ale niestety tylko z dwa w Łomży nadajniki posiadają technologie EDGE,Nie polecam ci tego bo potem nie będziesz mógł się tego dziadostwa pozbyć
|
|
Z tego co piszecie to jak narazie żaden nie jest dobry :(
|
|
Zależy do czego Tobie bedzie potrzebny.Jeśli dużo ciągniesz z sieci,to niestety plus ani orange ci nie pomogą.Ale jeśli korzystasz z netu aby sprawdzic pocztę,jakies wiadomości,i np.gg to to w zupełności wystarczy
|
|
Do ściągania, grania itp.
|
|
U mnie na uczelni iplusa mial facet z marketingu i nie narzekal
|
|
"Do ściągania, grania itp" Zapomnij w internecie komórkowym są duże pingi limit ściganych danych to nie jest internet do tego typu zastosowań. Ale jak już chcesz koniecznie coś brać i korzystać w łomży to polecam Ere i Plusa. Era w najbliższym czasie wprowadzi UMTSa najpewnie wraz z wdrożeniem HSDPA. Plus także będzie miał UMTS z (HSDPA) ale trochę później, Orange może będzie miał 3G ale nie za prędko. I dobra rada przed podpisaniem cyrografu kup sobie kartę np. simdate plusa lub orange free na karte tam są przystępne stawki na internet podłącz z jakimś telefonem co ma EDGE np. nokia 6230 i zobaczysz jak to działa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |