wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radiówka

Siemanko!! Słuchajcie jaki według was jest najlepszy dostępny w Łomży internet radiowy do laptopa, cena nie gra roli aby był bardzo dobry zasięg. Czekam na odp. THX i bez głupich komentarzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radiówka

Kup kartę z Plusa będzie dobrze. 250kb/s 50zł

czy ja wiem czy za 50 250 to dobrze...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

ja słyszałem ze ten blueconekt (czy cos ,nie wiem jak sie to pisze:P ) jest tez dobry .

Dużego wyboru na pewno nie masz...

polecam iplus najwieksze korzysci w najnizszej cenie. najwiekszy zasieg w polsce sam analizowalem jak bys chcial to moge pomóc wybrac modem i załatwić abonamencik i wprowadzic do kompa tak aby sie nie cieło bo wiekszosc tego rodzaju modemow potrafi sie ciac gdyz sa zazwyczaj zle instalowane polecam sie

Łks miejscowy jest

Ile czasu będzie dobrze te 250kb/s z dwa dni jak tam masz limit 0,5 Gb na pobieranie i wysyłanie danych te internety z iplusa i orange to oni se mogą wsadzić w d....Nigdy z stamtąd nie bierz nie daj się nabrać na reklamy w telewizji i brednie a donośnie tego 250kb/s to w Łomży będziesz miał z 50 kb/s u nas są nadajniki w które działają po technologi GPRS lub Edge - który jest szybszy ale niestety tylko z dwa w Łomży nadajniki posiadają technologie EDGE,Nie polecam ci tego bo potem nie będziesz mógł się tego dziadostwa pozbyć

Z tego co piszecie to jak narazie żaden nie jest dobry :(

Zależy do czego Tobie bedzie potrzebny.Jeśli dużo ciągniesz z sieci,to niestety plus ani orange ci nie pomogą.Ale jeśli korzystasz z netu aby sprawdzic pocztę,jakies wiadomości,i np.gg to to w zupełności wystarczy

Do ściągania, grania itp.

U mnie na uczelni iplusa mial facet z marketingu i nie narzekal

"Do ściągania, grania itp" Zapomnij w internecie komórkowym są duże pingi limit ściganych danych to nie jest internet do tego typu zastosowań.
Ale jak już chcesz koniecznie coś brać i korzystać w łomży to polecam Ere i Plusa. Era w najbliższym czasie wprowadzi UMTSa najpewnie wraz z wdrożeniem HSDPA. Plus także będzie miał UMTS z (HSDPA) ale trochę później, Orange może będzie miał 3G ale nie za prędko.
I dobra rada przed podpisaniem cyrografu kup sobie kartę np. simdate plusa lub orange free na karte tam są przystępne stawki na internet podłącz z jakimś telefonem co ma EDGE np. nokia 6230 i zobaczysz jak to działa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org