Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniki matur |
Są już wyniki matur: http://wyniki-liceum.win.pl/index.php Jak Wam poszło?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniki matur |
hehe no nie za dobrze ale moze byc:P z angola slabo:P:P
|
|
jak sie dowiedzieć o haśle?
|
|
hasło trzeba było odebrać wcześniej w szkole
|
|
hasło musisz odebrać ze szkoły w sekretariacie ale to już za późno jutro odbierzesz certyfikat pozdrawiam
|
|
Grunt że zdalem :D:D
|
|
Uffff....no wkońcu możemy sobie odetchnąć. No u mnie wyniki lepsze niż się spodziewałam. Nie wiem w sumie czy miałabym właśnie takie rezultaty gdybym nie chodziła na kurs przedmaturalny i dodatkowe korki. Teraz widzę że jednak się opłacało, pieniądze nie poszły w błoto :)))))
|
|
No to patrzę, że zaradna z Ciebie dziewczyna :)) Mi poszła średnio ta matura i teraz zaczynam żałować, ze nie zacząłem się uczyć od początku i nie zapisałem się na żaden kurs czy korki. Ale już po herbacie :P Zobaczymy czy dostanę się na uniwerek hehe Hellou
|
|
O właśnie właśnie tak patrzę, że skoro piszecie o kursach to chciałabym się zapytać gdzie są w ogóle takie kursy bo za rok ja będę maturzystką i napewno przydadzą mi się takie informacje. Słyszałam coś o firmie, która organizuje kursy przygotowawcze do matury na Wyszyńskiego i że zajęcia są organizowane na wysokim poziomie. Wiecie może coś więcej? Pozdro
|
|
o o to i ja chetnie posłucham o tych kursach :>
|
|
|
Nie nie, te kursy maturalne nie są na II piętrze tylko na parterze, chyba Ci się coś troszkę pomieszało ale spoko, zdarza się :)) To jest Logos CE na Wyszyńskiego 20, polecam-naprawdę fajna atmosfera i można dużo wynieść z zajęć. Pozdro :))
|
|
co np ?? bo mnie to komplet krzeselek i laka by najbardziej interesowala, ale jakby mi ktos pomogl to i tablica bym nie pogardzil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |