wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki matur

Są już wyniki matur: http://wyniki-liceum.win.pl/index.php
Jak Wam poszło?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki matur

hehe no nie za dobrze ale moze byc:P z angola slabo:P:P

jak sie dowiedzieć o haśle?

hasło trzeba było odebrać wcześniej w szkole

hasło musisz odebrać ze szkoły w sekretariacie ale to już za późno jutro odbierzesz certyfikat pozdrawiam

Grunt że zdalem :D:D

Uffff....no wkońcu możemy sobie odetchnąć. No u mnie wyniki lepsze niż się spodziewałam. Nie wiem w sumie czy miałabym właśnie takie rezultaty gdybym nie chodziła na kurs przedmaturalny i dodatkowe korki. Teraz widzę że jednak się opłacało, pieniądze nie poszły w błoto :)))))

No to patrzę, że zaradna z Ciebie dziewczyna :)) Mi poszła średnio ta matura i teraz zaczynam żałować, ze nie zacząłem się uczyć od początku i nie zapisałem się na żaden kurs czy korki. Ale już po herbacie :P Zobaczymy czy dostanę się na uniwerek hehe

Hellou

O właśnie właśnie tak patrzę, że skoro piszecie o kursach to chciałabym się zapytać gdzie są w ogóle takie kursy bo za rok ja będę maturzystką i napewno przydadzą mi się takie informacje. Słyszałam coś o firmie, która organizuje kursy przygotowawcze do matury na Wyszyńskiego i że zajęcia są organizowane na wysokim poziomie. Wiecie może coś więcej? Pozdro

o o to i ja chetnie posłucham o tych kursach :>

tak jenny, tam są kursy na wysokim poziomie. Z tego co pamiętam II piętro.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Nie nie, te kursy maturalne nie są na II piętrze tylko na parterze, chyba Ci się coś troszkę pomieszało ale spoko, zdarza się :)) To jest Logos CE na Wyszyńskiego 20, polecam-naprawdę fajna atmosfera i można dużo wynieść z zajęć. Pozdro :))

co np ?? bo mnie to komplet krzeselek i laka by najbardziej interesowala, ale jakby mi ktos pomogl to i tablica bym nie pogardzil

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org