Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortodonta! |
hej mam posbe znacie moze dobrego ortodonte z łomzy? i szybkiego- bo zalezy mi na czasie, chce strasznie szybko założyc aparat;P dzieki za odp.. Mała
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortodonta! |
stare i mądre przysłowie"Śpiesz się powoli"
|
|
|
DZIEKI..:P ale ja jestem młoda i głupiutka..:D wiec jak bedziesz wiedział to daj znać Mała
|
|
najbardziej znana w Łomży i chyba najlepsza jest Pani Gocłowska, gabinet na Niemcewicza za bankiem
|
|
Maała: dobrze Ci koledzy radzą. Ten temat był juz na forum. Jeżeli Ci zależy na rzetelnej opinii to wysil się trochę i poszukaj w wyszukiwarce. ADALL
|
|
Gocłowska - popieram. kiedyś korzystałam z jej usług ;)
|
|
czy możecie mi podać inna ortodontkę oprócz Minko,Gocławskiej i Kowalewskiej... prosze!! Mała
|
|
to się zdecyduj czy chcesz dobrego ortodonte czy JAKIEGOKOLWIEK tylko nie taki taki a taki...Ludzie ci radzą a ty wybrzydzasz.
|
|
nie osądzaj tak szybko.. ok? choci o to że jedna ortodontka nie wiedziała co zrobić z moimi ząbkami bo mam je strasznie delikatne, chciała mi wyrwać 4 zęby więc poprosiła bym przeszła sie do drugiej ( nie będe podawać nazwisk) która stwierdziłą ze nie ma żadnego wyrywania tylko na te cztery zęby, (które miały iśc do wyrwania) założyć korony.. trzecia stwierdział by wyrwać mi tylko dwa i założyć aparat na obie szczeki... więc nie wybrzydzam tylko sama nie wiem co robić nie znam na tym i szukam jakiegoś który powiedział mi po środku bo nie wiem co robić, a zęby nadal mam krzywę... i co ty na to..?! Mała
|
|
kurde a moge wiedziec ile masz lat?? bo ja tez chce zalozyc aparat a boje sie po tym co przeczytalam ;/ strasznie masz krzywe te zeby??
|
|
buhehe i jest fajnie
|
|
nie bój się bo ja właśnie się tak bałam przez kilka lat aż strzeliło mi na karku 21.. a nie mam ich strasznie pokrzywionych, dlatego może własnie to odkładałam..mam po prostu dwie "3" wysuniętę lekko do przodu, tylko tyle.. więc znacie może kogoś jeszcze..? Mała
|
|
ja uwazam ze Minko jest naprawde dobra.Sama korzystalam z jej uslug i nie narzekam..
|
|
Nie osądzam. Ale trzeba było tak od razu. Napisać JASNO ortodontę innego niż jakaś tam i jakaś tam bo nie jesteś zadowolona z ich usług. Tak by chyba było prościej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |