poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ortodonta!

hej
mam posbe znacie moze dobrego ortodonte z łomzy? i szybkiego- bo zalezy mi na czasie, chce strasznie szybko założyc aparat;P

dzieki za odp..

Mała

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ortodonta!

stare i mądre przysłowie"Śpiesz się powoli"

SZUKAJ!

DZIEKI..:P ale ja jestem młoda i głupiutka..:D wiec jak bedziesz wiedział to daj znać

Mała

najbardziej znana w Łomży i chyba najlepsza jest Pani Gocłowska, gabinet na Niemcewicza za bankiem

Maała: dobrze Ci koledzy radzą. Ten temat był juz na forum. Jeżeli Ci zależy na rzetelnej opinii to wysil się trochę i poszukaj w wyszukiwarce.

ADALL

Gocłowska - popieram. kiedyś korzystałam z jej usług ;)

czy możecie mi podać inna ortodontkę oprócz Minko,Gocławskiej i Kowalewskiej... prosze!!

Mała

to się zdecyduj czy chcesz dobrego ortodonte czy JAKIEGOKOLWIEK tylko nie taki taki a taki...Ludzie ci radzą a ty wybrzydzasz.

nie osądzaj tak szybko.. ok?
choci o to że jedna ortodontka nie wiedziała co zrobić z moimi ząbkami bo mam je strasznie delikatne, chciała mi wyrwać 4 zęby więc poprosiła bym przeszła sie do drugiej ( nie będe podawać nazwisk) która stwierdziłą ze nie ma żadnego wyrywania tylko na te cztery zęby, (które miały iśc do wyrwania) założyć korony.. trzecia stwierdział by wyrwać mi tylko dwa i założyć aparat na obie szczeki...

więc nie wybrzydzam tylko sama nie wiem co robić
nie znam na tym i szukam jakiegoś który powiedział mi po środku bo nie wiem co robić, a zęby nadal mam krzywę...

i co ty na to..?!

Mała

kurde a moge wiedziec ile masz lat?? bo ja tez chce zalozyc aparat a boje sie po tym co przeczytalam ;/ strasznie masz krzywe te zeby??

buhehe

i jest fajnie

nie bój się bo ja właśnie się tak bałam przez kilka lat aż strzeliło mi na karku 21..

a nie mam ich strasznie pokrzywionych, dlatego może własnie to odkładałam..mam po prostu dwie "3" wysuniętę lekko do przodu, tylko tyle..

więc znacie może kogoś jeszcze..?

Mała

ja uwazam ze Minko jest naprawde dobra.Sama korzystalam z jej uslug i nie narzekam..

Nie osądzam. Ale trzeba było tak od razu. Napisać JASNO ortodontę innego niż jakaś tam i jakaś tam bo nie jesteś zadowolona z ich usług. Tak by chyba było prościej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org