poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tragedia nad Narwią

Mam 15 lat uczyłem się na Chludniach w podstawówce osobiście znam tych chłopców i wiem kim byli. Kiedyś też tam mieszkałem moi koledzy się tam kąpali wielu z nich w tamtym miejscu nauczyło sie TAM pływac. Czytając ten tekst nasuneła mi sie myśl dlaczego akurat oni oboje byli spokojni i żadko tam chodzili. Zbulwersował mnie tekst:

"Teraz gdy upalne dni ściągają nad wodę coraz większe rzesze spragnionych ochłody plażowiczów, apelujemy do wszystkich amatorów zabaw w wodzie o wybieranie kąpielisk strzeżonych i bezpiecznych."

Oni do najbliższego strzeżonego kapieiska mieli ok. 15 km a pozatym ono i tak jeszcze nie działa

Przepraszam za błędy ortograficzne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tragedia nad Narwią

bo widzisz. te zdanie ma to do tego że apeluje żeby nie chodzić na plaże gdzie nie ma "opieki". Sam zauważyłeś czym może się to skończyć gdy nie ma kogoś w pobliżu i umie pływać. Tak więc ja również apeluje żeby takie dzieci (nie można powiedzieć żeby nimi nie były) nie chodziły na dziekie plaże na bardzo dzikiej i niebezpiecznej rzece jaką jest nasza Narew.

Żal tylko chłopców.

jw

[']

[*][*][*]

Straszna tragedia...

Stąd ta nieprzespana i niespokojna noc..

[*]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org