Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia nad Narwią |
Mam 15 lat uczyłem się na Chludniach w podstawówce osobiście znam tych chłopców i wiem kim byli. Kiedyś też tam mieszkałem moi koledzy się tam kąpali wielu z nich w tamtym miejscu nauczyło sie TAM pływac. Czytając ten tekst nasuneła mi sie myśl dlaczego akurat oni oboje byli spokojni i żadko tam chodzili. Zbulwersował mnie tekst: "Teraz gdy upalne dni ściągają nad wodę coraz większe rzesze spragnionych ochłody plażowiczów, apelujemy do wszystkich amatorów zabaw w wodzie o wybieranie kąpielisk strzeżonych i bezpiecznych." Oni do najbliższego strzeżonego kapieiska mieli ok. 15 km a pozatym ono i tak jeszcze nie działa Przepraszam za błędy ortograficzne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia nad Narwią |
bo widzisz. te zdanie ma to do tego że apeluje żeby nie chodzić na plaże gdzie nie ma "opieki". Sam zauważyłeś czym może się to skończyć gdy nie ma kogoś w pobliżu i umie pływać. Tak więc ja również apeluje żeby takie dzieci (nie można powiedzieć żeby nimi nie były) nie chodziły na dziekie plaże na bardzo dzikiej i niebezpiecznej rzece jaką jest nasza Narew. Żal tylko chłopców.
|
|
jw
|
|
[']
|
|
[*][*][*] Straszna tragedia...
|
|
Stąd ta nieprzespana i niespokojna noc..
|
|
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |