Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Where?? |
Gdzie sprzedają oryginalne gry w Łomży?? Jak w ogóle jest taki sklep :D Zmija
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Where?? |
Podejrzewam, ze bedzie problem... ja takiego nie znam. Najszybciej i najtaniej bedzie pewnie zamowic przez internet.
|
|
Kiedyś chyba były w 4+ ale teraz to niewiem
|
|
IST na Mazowieckiej
|
|
allegro - najlepsze rozwiązanie :]
|
|
nie wiem jak teraz ale kiedyś kupowałem na mazowieckiej w sklepach komputerowych, ale teraz to nawet nie jestem pewien czy one istnieją. Pozdrawiam
|
|
przy szosie zambrowskiej w doro-cafe
|
|
w kafejkach internetowych:)
|
|
w czym ? w kafejkach ? a to jeszcze takie istnieją ?
|
|
Nordcom na Bema
|
|
W sklepach komputerowych jest drożej,kup lepiej na allegro. Allegro to chyba najlepsze rozwiązanie.
|
|
Przede wszystkim to ustalmy, czy chodzi o to, zeby kupic jakies nowe gry i od reki. Bo jesli tak, to raczej chyba ciezko znalezc w Lomzy. A na zamowienie, to w hurtowniach komputerowych jest mniejszy wybor i wyzsze ceny, za to moze troche krotszy czas oczekiwania. A jak ktos ma Ci zamawiac ze sklepu internetowego i doliczac marze, to po co? Najprosciej samemu to zrobic, w najgorszym wypadku na jedno wyjdzie. Czy allegro, na pewno taniej, jak zwykle trzeba uwazac na przekrety i nie kupowac nie wiadomo skad. Ja swoja droga nie narzekalem wcale na sklepy internetowe z grami. Zawsze bylo solidnie i przy kolejnych zakupach rabaty, wiec nie wychodzi wcale zle. Chyba, ze ktos planuje jednorazowy zakup. Tak czy inaczej pewnie taniej, niz kupic na miejscu w Lomzy.
|
|
hm, chociaz najlepiej zalatwic sobie gre samemu tylko wiadomo ze po 24h trzeba to usunac ;)
|
|
duzy usuwasz gry po 24h ? :D Daj spokój... to po co wogle ściągać.
|
|
pod wiatą - skoro wszyscy o nich wiedzą a policja nie reaguje tylko szuka po mieszkaniach to zaczy że są legalne :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |