poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Where??

Gdzie sprzedają oryginalne gry w Łomży?? Jak w ogóle jest taki sklep :D

Zmija

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Where??

Podejrzewam, ze bedzie problem... ja takiego nie znam. Najszybciej i najtaniej bedzie pewnie zamowic przez internet.

Kiedyś chyba były w 4+ ale teraz to niewiem

IST na Mazowieckiej

allegro - najlepsze rozwiązanie :]

nie wiem jak teraz ale kiedyś kupowałem na mazowieckiej w sklepach komputerowych, ale teraz to nawet nie jestem pewien czy one istnieją.

Pozdrawiam

przy szosie zambrowskiej w doro-cafe

w kafejkach internetowych:)

w czym ? w kafejkach ?
a to jeszcze takie istnieją ?

Nordcom na Bema

W sklepach komputerowych jest drożej,kup lepiej na allegro.
Allegro to chyba najlepsze rozwiązanie.

Przede wszystkim to ustalmy, czy chodzi o to, zeby kupic jakies nowe gry i od reki. Bo jesli tak, to raczej chyba ciezko znalezc w Lomzy. A na zamowienie, to w hurtowniach komputerowych jest mniejszy wybor i wyzsze ceny, za to moze troche krotszy czas oczekiwania. A jak ktos ma Ci zamawiac ze sklepu internetowego i doliczac marze, to po co? Najprosciej samemu to zrobic, w najgorszym wypadku na jedno wyjdzie.
Czy allegro, na pewno taniej, jak zwykle trzeba uwazac na przekrety i nie kupowac nie wiadomo skad. Ja swoja droga nie narzekalem wcale na sklepy internetowe z grami. Zawsze bylo solidnie i przy kolejnych zakupach rabaty, wiec nie wychodzi wcale zle. Chyba, ze ktos planuje jednorazowy zakup. Tak czy inaczej pewnie taniej, niz kupic na miejscu w Lomzy.

hm, chociaz najlepiej zalatwic sobie gre samemu tylko wiadomo ze po 24h trzeba to usunac ;)

duzy usuwasz gry po 24h ? :D
Daj spokój... to po co wogle ściągać.

pod wiatą - skoro wszyscy o nich wiedzą a policja nie reaguje tylko szuka po mieszkaniach to zaczy że są legalne :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org