Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego. |
Polacy wolą mieć za zięcia nieuka niż Żyda. Jakiego męża/żony nie chciałbyś dla swego dziecka... - zapytano Polaków. Okazało się, że większość naszych uprzedzeń ma się niestety dobrze. więcej: http://wiadomosci.onet.pl/1546790,11,item.html A jak Wy myślicie......., jakie sa opinie Waszych rodziców na ten temat ?? Pozdrowienia. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego. |
|
Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawneg |
w pełni sie zgadzam z tymi polakami. zero żydostwa i pedałowania
|
|
Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego. |
Chwała głupocie tego naszego narodku, który nawet do szczerej modlitwy za bliźnich się nie nadaje, ale ryczy kościelne pieśni przez megafony i klepie modlitwy bez zrozumienia ich tekstu. Zbych
|
|
papkarol ma racje mieszanie ras jest niedopouszczalne
|
|
Patrząc z perspektywy rodzica myślę, że gdyby moje dziecko okazało się homoseksualistą, byłoby mi bardzo smutno. Smutno, bo wiem, jakie piekło by przechodziło w naszym, pełnym uprzedzeń społeczeństwie, ale i z bardziej egoistycznych pobudek, jak choćby to, że nie będę miała wnuków, które byłyby moją "kontynuacją". Choć z pewnością nie odrzuciłabym z pogardą własnego dziecka, nie byłoby mi z tym łatwo i bardzo mocno bym to przeżywała, zapewne do końca mych dni... Zaś co do Żydów, Cyganów i kryminalistów, to wpierw starałabym się poznać bliżej takiego człowieka zanim zacznę wydawac jakiekolwiek sądy na jego temat, aczkolwiek w przypadku kryminalistów byłabym dość sceptycznie doń nastawiona - z resztą wiele zależy od tego, za co w przeszłości delikwent siedział...
|
|
Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawneg |
urząd skarbowy - a wiesz, że nauka już dawno odeszła od pojęcia ras w obrębie gatunku "homo sapiens sapiens"? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ale chyba z politycznych wzgledów " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |