poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego.

Polacy wolą mieć za zięcia nieuka niż Żyda. Jakiego męża/żony nie chciałbyś dla swego dziecka... - zapytano Polaków. Okazało się, że większość naszych uprzedzeń ma się niestety dobrze.
więcej: http://wiadomosci.onet.pl/1546790,11,item.html

A jak Wy myślicie......., jakie sa opinie Waszych rodziców na ten temat ??
Pozdrowienia.

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego.

poprawny link: http://wiadomosci.onet.pl/1546790,11,item.html

ADALL

Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawneg

w pełni sie zgadzam z tymi polakami. zero żydostwa i pedałowania

Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawnego.

Chwała głupocie tego naszego narodku, który nawet do szczerej modlitwy za bliźnich się nie nadaje, ale ryczy kościelne pieśni przez megafony i klepie modlitwy bez zrozumienia ich tekstu.

Zbych

papkarol ma racje mieszanie ras jest niedopouszczalne

Patrząc z perspektywy rodzica myślę, że gdyby moje dziecko okazało się homoseksualistą, byłoby mi bardzo smutno. Smutno, bo wiem, jakie piekło by przechodziło w naszym, pełnym uprzedzeń społeczeństwie, ale i z bardziej egoistycznych pobudek, jak choćby to, że nie będę miała wnuków, które byłyby moją "kontynuacją". Choć z pewnością nie odrzuciłabym z pogardą własnego dziecka, nie byłoby mi z tym łatwo i bardzo mocno bym to przeżywała, zapewne do końca mych dni...
Zaś co do Żydów, Cyganów i kryminalistów, to wpierw starałabym się poznać bliżej takiego człowieka zanim zacznę wydawac jakiekolwiek sądy na jego temat, aczkolwiek w przypadku kryminalistów byłabym dość sceptycznie doń nastawiona - z resztą wiele zależy od tego, za co w przeszłości delikwent siedział...

Re: Stanowcze "NIE" dla: geja, żyda, cygana, kryminalisty i ... niepełnosprawneg

urząd skarbowy - a wiesz, że nauka już dawno odeszła od pojęcia ras w obrębie gatunku "homo sapiens sapiens"?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Ale chyba z politycznych wzgledów

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org